LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 03 mája 2023

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 17. 04. 2023 – 30. 04. 2023


19. 04. 2023 Pezinok

Jednotka bola vyslaná do Kučišdorfskej doliny k asistencii RZP pri pánovi, ktorý bol zaseknutý v kríkoch. Po vykonaní opatrení a vytiahnutí pána bol odovzdaný do opatery RZP. Po odovzdaní sa jednotka vrátila na svoju základňu.


21. 04. 2023 Viničné

Jednotka bola vyslaná k požiaru pracovného stroja vo Viničnom na Hlavnej ulicič.6. Do príchodu jednotky bol pracovný stroj (malý valec) uhasený oznamovateľom. Jednotka stroj skontrolovala, odpojila baterku, miesto odovzdala polícii a vrátila sa na svoju základňu.


22. 04. 2023 Modra

Jednotka bola vyslaná do Modry, kde na ulici Horná boli vytečené prevádzkové kvapaliny na vozovke. Jednotka vozovku očistila a vrátila sa na svoju základňu.



23. 04. 2023 Budmerice

Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode do obce Budmerice. Po príchode na miesto bolo zistené, že sa jedná o osobné motorové vozidlo, ktoré narazilo do zaparkovaného osobného motorového vozidla, ktoré stálo pred rodinným domom. Vodič sa na mieste nehody nenachádzal, tak jednotka prehľadávala okolie a našla osobu v priekope so zraneniami hlavy a značne dezorientovanú. Po príchode RZP na miesto nehody, bola osoba naložená do vozidla RZP a ponechaná v opatere jej osádky. Na miesto sa dostavila aj polícia, ktorá dopravnú nehodu zdokumentovala. Osoba bola odvezená do nemocnice. Jednotka očistila vozovku a vrátila sa na svoju základňu.



27. 04. 2023 Pezinok

Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode troch osobných motorových vozidiel medzi Pezinkom a Viničným. Jednotka vykonala prieskum a zároveň aj protipožiarne opatrenia. Jednotka očistila vozovku od prevádzkových kvapalín a vrátila sa na svoju základňu.



28. 04. 2023 Pezinok

Jednotka bola vyslaná k dymeniu na Šenkvickej ulici v Pezinku. jednotka našla dymiaci kontajner, pri ktorom sa nikto nenachádzal za zamknutou branou s pustenými psami, tak sa vrátila na svoju základňu.

Inzercia