LOADING

Type to search

Hasiči Ostatné Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 12 apríla 2023

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského
a záchranného zboru v Pezinku od 03. 04. 2023 – 09. 04. 2023


03. 04. 2023 Modra

Jednotka bola vyslaná na otváranie bytu v Modre na ulici Komenského 6. Po otvorení sa jednotka vrátila na svoju základňu.


03. 04. 2023 Pezinská Baba

Jednotke bol nahlásený visiaci strom nad vozovkou na Pezinskej Babe. Na odstránenie bola použitá motorová píla. Po sprejazdnení vozovky sa jednotka vrátila na svoju základňu.


04. 04. 2023 Šenkvice

Jednotke bol nahlásený požiar pivnice v Šenkviciach. Po príchode na miesto jednotka vykonala prieskum objektu s pomocou dýchacích prístrojov. Jednotka požiar lokalizovala a následne likvidovala vysokotlakým prúdom a C prúdom. Po uhasení jednotka odvetrala zadymený priestor, požiarovisko skontrolovala termo kamerou a vrátila sa na základňu.


04. 04. 2023 Modra

Jednotke bol nahlásený požiar komína v Modre. Po príchode na miesto bolo prieskumom zistené, že sa jednalo o požiar sadzí v komíne. Jednotka komín zahasila s práškovým hasiacim prístrojom a následne vyčistila komín od sadzí a vrátila sa na základňu.


06. 04. 2023 Modra

Jednotka bola vyslaná s dvoma kusmi techniky na požiar bytu v Modre na ulici Komenského 7. Po príchode jednotka zistila, že sa jedná o požiar balkóna. Na miesto udalosti boli privolané posily zo HS Senec a aj vyšetrovateľ príčin požiaru. Po uhasení a následnom odvetraní dymu jednotka vykonala záverečný prieskum s termokamerou. Hasičská jednotka sa vrátila na svoju základňu.


06. 04. 2023 Šenkvice

Hasičskej jednotke bola nahlásený požiar porastu pri železničnom podjazde pri Šenkviciach. Hasičská jednotka požiar uhasila pomocou vysokoltlaku a po doplnení vody sa vrátila na svoj základňu.


07. 04. 2023 Modra – Vištuk

Jednotka bola vyslaná na dopravnú nehodu na ceste Modra smer  Vištuk, kde sa nachádzalo osobné motorové vozidlo prevrátene na streche , osoby boli mimo vozidla bez zranení Jednotka vykonala na vozidle protipožiarne opatrenia ,vozidlo prevrátila na kolesá pomocou navijaku, po zadokumentovaní sa vrátila na základňu.


09. 04. 2023 Báhoň

Jednotke bol nahlásený požiar chatky v obci Báhoň. Po príchode na miesto bolo prieskumom zistené, že sa jednalo o požiar odpadu vedľa chatky v rozlohe cca 1x2m. Jednotka požiar lokalizovala a následne likvidovala a vrátila sa na základňu.

Inzercia