LOADING

Type to search

Aktuálne Komunikácia Moderné technológie Samospráva Život

Stiahnite si mestskú mobilnú aplikáciu SIMPLICITY. Budete vždy v centre diania a využívajte jej výhody

redaktor tvpk 27 júla 2023

Mobilná aplikácia SIMPLICITY je inovatívna platforma a slúži ako jednotný portál, ktorý umožňuje obyvateľom nájsť overené informácie a zároveň udržiavať stály kontakt s mestom a jeho rozmanitou komunitou. Okrem toho, že poskytuje obyvateľom aktuálne informácie o mestských službách, kultúrnych akciách a dianí v okolí, poskytuje im aj prehľad o svojich obľúbených miestach v meste. To znamená, že obyvatelia majú možnosť priamo interagovať s mestom, vyjadrovať svoje názory a taktiež predkladať návrhy na zlepšenie.

„Ako primátor si uvedomujem, aké dôležité je mať korektnú komunikáciu v čase dnešných sociálnych sietí. V spolupráci so Simplicity sme sa rozhodli ponúknuť tento systém aj pre miestne podniky, športové kluby a iné občianske združenia. Preto si vytvorte v aplikácii svoj profil, kde si obyvatelia nájdu všetky dôležité informácie.“ uviedol primátor Mesta Pezinok Roman Mács.



Mobilná aplikácia Simplicity ponúka jedinečnú príležitosť pre rast miestnych inštitúcií, mestských klubov a podnikov. Všetky tieto subjekty si môžu vytvoriť vlastné profily a aktívne sa zapájať do života komunity. Podniky napríklad môžu prostredníctvom aplikácie ponúkať exkluzívne zľavy a výhody obyvateľom Pezinka. Aktívni používatelia aplikácie môžu zľavy získať formou elektronických kódov, tzv. kupónov, ktoré potom môžu uplatniť v jednotlivých podnikoch.

Simplicity sa tak stáva novou mestskou platformou pre každého. Obyvatelia majú prístup k aktuálnym a spoľahlivým informáciám, miestne podniky získavajú skvelú príležitosť zviditeľniť sa a spolupracovať s obyvateľmi, zatiaľ čo mesto posilňuje túto prepojenosť naprieč komunitou.

„Ak chcete dostávať overené informácie a aktívne sa zapájať do diania v meste, stiahnite si túto mobilnú aplikáciu a pomôžte zlepšiť život všetkých Pezinčanov,“ dodal primátor. 

Stiahnuť aplikáciu SIMPLICITY môžete tu:

Obchod Play: https://play.google.com/store/apps/details…

Appstore: https://apps.apple.com/…/simplicity-your…/id1547175115

Inzercia