LOADING

Type to search

Šport Volejbal

Pezinské juniorské volejbalistky si výhrou nad Sláviou EU Bratislava zabezpečili priamy postup na Majstrovstvá SR

redaktor tvpk 21 marca 2023

V sobotu 18. marca odohrali volejbalistky ŠVK Pezinok v 1. LIGE JUNIORIEK na domácej palubovke dva zápasu s tabuľkovo silnejším súperom tímom Slávia EU Bratislava. Obidva zápasy ŠVK Pezinok jednoznačne vyhral.

  • 1.zápas: ŠVK Pezinok – Slávia EU Bratislava 3 : 0 (24, 20, 18)
  • 2.zápas: ŠVK Pezinok – Slávia EU Bratislava 3 : 0 (17, 16, 18)



Víťazstvom v predposlednom kole oblastnej súťaže si ŠVK Pezinok zabezpečil priamy postup na Majstrovstvá SR! Je to prvý postup na M-SR v tejto kategórii v 10 ročnej histórii klubu a taktiež v dlhej histórii nášho mesta.

Tréner Patrik Šelep: “V prvom rade by som sa chcel poďakovať všetkým babám, aj tým čo nedostávajú viac príležitostí na hru, ale sú súčasťou tímu- Bez nich by to nešlo. Dnes podali všetky dievčatá veľmi koncentrovaný výkon. Vediac, že víťazstvom si zabezpečíme postup, sme k zápasom pristupovali veľmi zodpovedne. Slávia nám nekládla príliš veľký odpor, svojim spôsobom nám to uľahčila, ale to nemení nič na tom, že sme dnes boli celkovo lepším družstvom. Dievčatám aj klubu ešte raz gratulujem k postupu. Teraz nás čaká dlhých 6 týždňov, aby sme sa pobili o čo najlepší výsledok.”



Je na mieste poďakovať aj všetkým fanúšikom, rodičom a kamarátom, ktorí nás počas doterajšej sezóny podporovali a držali nám palce. Či už sa darilo viac, alebo menej, stáli pri nás a to sa cení.

Inzercia