LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 27 apríla 2022

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 18. 04. 2022 – 24. 04. 2022


17. 04. 2022 Senec – Réca

Jednotka bola vyslaná s tromi kusmi techniky na požiar na Boldockej ceste v Senci smer Réca. Vyslaná bola aj výšková technika. Na mieste sa nachádzali jednotky zo Senca a Bratislavy. Po príchode jednotky začali hasiť objekty a ochladzovať cisternu s plynom UN1977. Použitá bola 2x výšková technika a 3xC prúd. Po uhasení prebiehali likvidačné práce. Po ukončení sa jednotky vrátili na svoje základňe.


22. 04. 2022 Jablonec

Jednotka bola vyslaná s jedným kusom techniky do Jablonca k hustému čiernemu dymenie. Nakoľko jednotka žiadne dymenie nenašla, vrátili sa na svoju základňu.


23. 04. 2022 Modra

Mestskou políciou Modra bola privolaná jednotka na technickú pomoc. Jednalo sa o zakliesneného bobra medzi železami. Krátko po odchode jednotky zo základne bolo oznámené, že bobor sa vyslobodil a v zdraví odišiel. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.


24. 04. 2022 Pezinok – Rozálka

Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode v Pezinku-Rozálka. Po príchode jednotka očistila vozovku od vytečených prevádzkových kvapalín a následne sa vrátila na svoju základňu.


24. 04. 2022 Častá – Červený Kameň

Jednotka bola vyslaná k požiaru osobného motorového vozidla v Častej-Červený Kameň. Jednotka po príchode zistila, že vozidlo je na parkovisku a z mot. časti sa dymí, po príchode polície a majiteľa bolo vozidlo otvorené a zaliate izolácie v mot .časti. Následne sa na miesto dostavila DHZ Častá. Jednotka po skontrolovaní vozidlo odovzdala majiteľovi a vrátila sa na základňu.

Inzercia