LOADING

Type to search

Hasiči Ostatné Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 08 februára 2022

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 31. 01. 2022 – 06. 02. 2022


31. 01. 2022- Pezinok
Jednotka bola vyslaná k požiaru odpadu vo veľkokapacitnom kontajneri v Pezinku Za dráhou 21. Po príchode na miesto udalosti jednotka pomocou vysokotlakého prúdu požiar zlikvidovala a následne sa vrátila svoju základňu.


31. 01. 2022 – Šenkvice
Jednotka bola vyslaná na technickú pomoc do obce Šenkvice Trlinska 55. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa jedná o zakliesneného psa hlavou v železnom plote. Jednotka pomocou hydraulického zariadenia Holmatro roztiahla plot a psa vyslobodila. Následne sa vrátila na svoju základňu.



31. 01. 2022 Pezinok – Svätý Jur
Jednotka bola vyslaná k požiaru osobného motorového vozidla v meste Svätý Jur smer Pezinok. Jednotka po príchode na miesto udalosti zistila, že vozidlo je zaparkované, zamknuté a pri vozidle sa nikto nenachádza. Jednotka vozidlo skontrolovala, počkala do príchodu štátnej polície a následne sa vrátila na svoju základňu.



31. 01. 2022 – Pezinok
Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda osobného motorového vozidla na Mysleníckej ul. v Pezinku. Vozidlo po náraze do steny rodinného domu sa nachádzalo mimo vozovky. Zranená osoba bola s ľahšími zraneniami mimo vozidla. Jednotka poskytla do príchodu RZP osobe predlekársku prvú pomoc. Vozidlo jednotka zabezpečila proti požiaru. Po zdokumentovaní nehody políciou sa jednotka vrátila na svoju základňu.



01. 02. 2022 – Pezinok
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel na Myslenickej ulici  Pezinku. Po príchode jednotka vozovku očistila sorbentom a následne sa vrátila na svoju základňu.



01. 02. 2022 Pezinok
Jednotka bola vyslaná k úniku plynu na Majakovského ul. v Pezinku. Jednotka na mieste zásahu previedla merania a po zistení miesta úniku plynu jednotka plyn uzavrela. Počkala na príchod plynárov. Jednotka odovzdala miesto plynárom a vrátila sa na svoju základňu.



02. 02. 2022 – Pezinok
Jednotka bola vyslaná k odtrhnutému plech na 6. poschodí na ul. Svätoplukovej ulici . Po príchode na miesto jednotka plech odstránila a vrátila sa na svoju základňu.



05. 02. 2022 – Budmerice
Jednotka bola vyslaná k požiaru osobného motorového vozidla na ulici Juraja Holčeka v Budmericiach. Požiar vozidla bol likvidovaný pomocou vysokotlakého prúdu. Po uhasení sa jednotka vrátila na svoju základňu.



05. 02. 2022 – Pezinok
Jednotka bola vyslaná k pomoci mestskej polícii na preverenie úniku kvapaliny v kucčišdorfskej doliny. Následne sa vrátila na svoju základňu.



05. 02. 2022 – Pezinok Jednotka bola vyslaná na Bystrickú ul. k zápachu plynu . Majitelia do príchodu jednotky intenzívne vetrali a jednotka po príchode na miesto nič nenamerala.

Inzercia