LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 24 januára 2022

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 17. 01. 2022 – 23. 01. 2022


17. 01. 2022 Budmerice

Jednotka bola vyslaná na technickú pomoc na ulicu J. Holečka 79 v Budmericiach. Jednalo sa o spadnutý strom na elektrickom vedení k rodinnému domu. Jednotka počkala kým pracovníci ZSS vypli el. energiu, následne strom z vedenia odstránili a vrátili sa na svoju základňu.


18. 01. 2022 Budmerice – Jablonec

Jednotka bola vyslaná k osobnému motorovému vozidlu po dopravnej nehode v Budmericiach smer Jablonec, ktoré sa nachádzalo v poli na streche. Jednotka vozidlo prevrátila a zabezpečila proti vzniku požiaru. Následne sa jednotka vrátila na svoju základňu.


19. 01. 2022 Pezinok

Jednotka bola vyslaná k požiaru odpadu v Glejovka – Pezinok. Po príchode jednotka zahasila požiar 1x vysokotlakým prúdom a po likvidácii sa vrátila na svoju základňu.


20. 01. 2022 Viničné

Jednotka bola vyslaná k asistencii PZ SR pri otváraní rodinného domu na Brezovej ulici vo Viničnom. Po príchode na miesto udalosti a preverení skutočností jednotka zistila, že majiteľ domu je hospitalizovaný v nemocnici. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.


20. 01. 2022 Šenkvice

Jednotka bola vyslaná na Pezinskú ulicu do Šenkvíc, kde vplyvom vetra prišlo k posunu lodného kontajnera, ktorý bol umiestnený na ďalšom kontajneri a hrozil pád na susedný pozemok. Jednotka páskou zabezpečila miesto proti vstupu osôb do nebezpečného priestoru a provizórne kontajner podoprela, aby nedošlo k jeho zrúteniu. Jednotka odovzdala miesto udalosti majiteľovi pozemku a vrátila sa na svoju základňu.

Inzercia