LOADING

Type to search

Lyžovanie Šport

Podmienky na lyžovanie – Pezinská Baba

redaktor tvpk 12 januára 2022

Aktuálne počasie na Pezinskej Babe 12.1.2022 o 7:00, -7,9°C, oblačno. Dnes je v prevádzke vlek DOUBLE od 9:00 do 16:00 a večerné lyžovanie od 17:00 do 21:00. Na svahu je od 10 do 30 cm technického snehu. Svah bol včera večer upravený. V noci sme technicky zasnežovali.



V stredisku Zochova chata je prevádzke vlekov prerušená. Vleky budú v prevádzke od piatka 14. 1. 2022.



Bufety s výdajom cez okienko sú otvorené na Pezinskej Babe aj na Zochovej chate počas prevádzky vlekov. Požičovňa DK Sports na Pezinskej Babe je otvorená. “ĎAKUJEME VÁM, ŽE REŠPEKTUJETE ZÁKAZ VSTUPU NA SVAHY, KTORÉ SÚ URČENÉ PRE LYŽIAROV.” Prosíme Vás na sánkovanie a šmýkanie na Pezinskej Babe aj Zochovej chate môžete využiť len miesta kde sa nelyžuje a neohrozujete tak zdravie svoje aj lyžiarov. Taktiež Vám vopred ďakujeme, že neničíte a nešpiníte extrémne drahý technický sneh. Ešte raz Vám ďakujeme za pochopenie.



Keďže napadnutý prírodný sneh je do výšky 3 cm, bežecké trate sú reálne nezjazdné. Viac info v skupine na FB Bežky Baba. Obrázok z areálu bežeckých tratí nájdete aj na https://www.sportreport.sk/bezky-baba



Podľa vyhlášky 290/2021 zverejnenej 9. 12. 2021 je možná prevádzka lanových dráh a vlekov, pokiaľ prevádzkovateľ umožní vstup do prevádzky iba osobám v režime OP. Za osobu v režime očkovaná alebo prekonala ochorenie COVID-19 (ďalej len „režim OP“) sa na účely tejto vyhlášky považuje: a) osoba kompletne očkovaná, b) osoba, ktorá prekonala ochorenie COVID-19 v období pred nie viac ako 180 dňami. Za kompletne zaočkovanú osobu sa na účely tejto vyhlášky považuje aj osoba do 12 rokov a dvoch mesiacov veku. Prosíme Vás aby ste si pri zakupovaní lístka v pokladni pripravili platný doklad pre režim OP a predložili ho bez vyzvania.


Zdroj: FB Lyžiarsky klub Baba

Inzercia