LOADING

Type to search

Aktuálne Samospráva Život

Mesto Pezinok má novú webovú stránku

redaktor tvpk 24 novembra 2022

Mesto Pezinok spustilo v stredu, 23.novembra 2022, nové webové sídlo samosprávy www.pezinok.sk s cieľom poskytnúť občanom a návštevníkom prehľadné a aktuálne informácie o samospráve a dianí v meste. Riešenie bolo pripravené v spolupráci s dodávateľom, spoločnosťou Nuaktiv s.r.o. Projekt nadväzuje na hlavnú myšlienku Klientskeho centra na mestskom úrade, ktorého cieľom je sústrediť vybavovanie požiadaviek občanov prehľadne a centrálne na jednom mieste.



Pre komunikáciu občanov s mestom Pezinok je veľkým benefitom sekcia „Ako vybaviť“ (https://www.pezinok.sk/stranka/ako-vybavit), v ktorej sa nachádzajú všetky potrebné žiadosti spolu s ich popisom a návodom, kedy ich použiť, ako a kam žiadosť podať. Práve táto sekcia by mala viesť k možnosti prehľadne nájsť čo občan potrebuje vybaviť, z pohodlia domova si žiadosť vyplniť a vo väčšine prípadov aj odoslať ( emailom alebo cez portál www.slovensko.sk).


Sekcia Aktuality (https://www.pezinok.sk/novinky) prináša novinky z diania v Pezinku.


Všetky podujatia v meste nájdete tu https://www.pezinok.sk/stranka/podujatia.



Zároveň je webové sídlo mesta v súlade s požadovanými štandardami prístupnosti a funkčnosti webových sídiel uvedených vo vyhláške a štandardoch Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky. (boli sme upozornení zo strany MIRI na to, že súčasná webová stránka nespĺňa zákonom stanovené parametre a teda sme povinný to v čo najkratšom možnom termíne nedostatky odstrániť).



Na web stránke sme do päty umiestnili aj prelink na pôvodný web mesta https://stary.pezinok.sk/ , ktorý už však nebude aktualizovaný.

Inzercia