LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 25 októbra 2021

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 20. 10. 2021 – 24. 10. 2021.



22. 10. 2021 Svätý Jur

Jednotke bol nahlásený ropný produkt v potoku vo Svätom Juri. Jednotka sa dostavila na miesto, kde spolupracovala aj s hasičmi zo Svätého Jura a následne aj s odborom životného prostredia. Jednotka položila do toku potoka sorbčné „hady“, ktoré látku nasávali. Jednalo sa o veľmi malé množstvo, o ktorom sa pracovníci ŽP vyjadrili, že nie je ropného pôvodu.


22. 10. 2021 Viničné

Jednotka bola povolaná k otvorenie domu v obci Viničné. Jednalo sa o pomoc pre zdravotnú záchrannú službu, ktorá mala nahlásenú zranenú imobilnú osobu.


22. 10. 2021 Pezinok – Svätý Jur

Jednotka bola povolaná k dopravnej nehode medzi Pezinkom a Sv. Jurom. Jednotka vykonala protipožiarne opatrenia a vrátila sa na svoju základňu.


23. 10. 2021 Ivanka pri Dunaji

Jednotka bola vyslaná na výpomoc HS-SC do Ivanky pri Dunaji k dopravnej nehode vlaku a osobného motorového vozidla, jednotka po príchode pomohla príslušníkom z HS SC pri vyslobodení osoby z vraku vozidla a odstránení vozidla z prednej časti lokomotívy, po dohode z veliteľom HS SC sa jednotka vrátila na svoju základňu – HS Pezinok.


24. 10. 2021 Vinosady – Modra

Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda medzi Vinosadmi a Modrou. Jednotka vytiahla vozidlo z priekopy a zabezpečila proti pohybu a požiaru, nehoda bola bez zranení. Po odovzdaní sa jednotka vrátila na svoju základňu.

Inzercia