LOADING

Type to search

Plávanie Šport

Úspechy plavcov zo Športového plaveckého klubu polície Pezinok

redaktor tvpk 26 októbra 2021

Plavci zo Športového plaveckého klubu polície Pezinok v mesiaci október úspešne reprezentovali klub a mesto Pezinok na medzinárodných plaveckých pretekoch doma aj v zahraničí.



V dňoch 15 – 17. 10. 2021 sa zúčastnila reprezentácia SR medzinárodných plaveckých pretekov s názvom Plzenské šprinty 2021, ktoré sa konali v Českej republike. Na podujatí štartoval aj plavec ŠPKPK HUGO ČARSKÝ, ktorý si s reprezentáciou SR prekontroloval výkonnosť v sezóne. Na podujatí sa v silnej konkurencii nestratil a zároveň sa mu podarilo zlepšiť svoje osobné rekordy.




V dňoch 22 – 24. 10. 2021 sa výber plavcov plaveckého klubu polície Pezinok zúčastnil ďalších medzinárodných pretekov Slovakia swimming cup 2021 kde si počas troch dní v silnej konkurencii domácich aj zahraničných pretekárov vybojovali 4 krát postup do finálových štartov, kde bojovali s tými najlepšími plavcami o cenné kovy. Všetci štartovali z plnej športovej prípravy, pričom potvrdili dobrú výkonnosť a pripravenosť do sezóny 2021 – 2022. Za reprezentáciu ďakujeme Hugovi Čarskému, Tereze Bistákovej, Eliške Hořinkovej, Vanese Kočí, Sofii Mešovej, Eme Ďurkovičovej. Všetci si zároveň priebežne vylepšili svoje osobné rekordy a tešíme sa na ďalšie plavecké zážitky a súboje v bazéne.

Inzercia