LOADING

Type to search

Kino Kultúra Ostatné

Kino na víkend

redaktor tvpk 09 októbra 2020

Program pezinského kina na víkend


09. 10. 2020 piatok o 19:30 hod.
Nádej
Hlavnej hrdinke lekári len deň pred Vianocami zistia, že má nevyliečiteľný nádor. Dávajú jej len majú nádej a zo života jej zrazu zostáva už iba smiešne málo a tá najväčšia skúška čaká vzťah s jej mužom. Šanca na prežitie nie je takmer žiadna, majú však nejakú nádej aspoň oni dvaja?  


10. 10. 2020 sobota o 15:30 hod.
Chrumkáči

Owen má sympatickú manželku a dcérku, no veľmi si ich neužije, keďže musí celé dni ochutnávať sušienky pre psy v svokrovej továrni. Všetko sa ale zmení, keď jedného dňa zdedí cirkus po svojom stratenom strýkovi. To, čo pôvodne vyzeralo ako skvelá správa, sa však čoskoro stane prekliatím. Cirkus je na mizine, zvieratá sú preč. A väčšina cirkusantov je príliš stará na to, aby mohla vystupovať.


10. 10. 2020 sobota o 17:30 hod.
Mulan

Keď cisár Číny vydá nariadenie, že jeden muž na rodinu musí slúžiť v cisárskej armáde k obrane krajiny pred nájazdníkmi zo severu, Mulan, najstaršia dcéra cteného bojovníka, zaujme miesto svojho chorého otca. V prestrojení za muža prekonáva Mulan nástrahy na každom kroku svojej cesty a učí sa využívať svoje vnútorné sily.


10. 10. 2020 sobota o 20:00 hod.
Tenet

Akčný veľkofilm, v ktorom hlavnú úlohu hrá medzinárodná špionáž, cestovanie v čase a evolúcia. Podľa všetkého o mužovi, ktorý sa snaží zabrániť tretej svetovej vojne prostredníctvom cestovania v čase a znovuzrodenia.


11. 10. 2020 nedeľa o 17:00 hod.
Hurá do džungle

Jedno kľudné ráno sa zvieratká v africkej džungli zobudia, no netušia, že sa im život obráti hore nohami. Najlepší kamaráti, opičiak Munki a slonica Trunk zistia, že z ničoho nič získali schopnosť rozprávať ľudskou rečou. Veľmi rýchlo odhalia príčinu tohto zázraku: V džungli pristál mimozemšťan!

Inzercia