LOADING

Type to search

Krimi Život

Počas Keramických trhov zadržala Mestská polícia zlodeja

redaktor tvpk 14 júna 2019

Dňa 07. júna 2019 o 19,30 hod. počas konania Keramických trhov na útvar MsP Pezinok telefonicky oznámil predajca zo stánku, že na ulici M.R. Štefánika v Pezinku sa pohybuje skupinka neznámych osôb, ktoré sa správajú podozrivo. Ďalej uviedol, že tieto osoby sa pohybujú prevažne zo zadnej strany stánkov a poskytol ich popis. Osoby boli následne spozorované kamerovým systémom mestskej polície. Na miesto bola vyslaná hliadka, ktorá oznam preverila a požadovala od jednej z osôb vysvetlenie.

Išlo o M.S. 22 rokov, bytom Trnava, ktorý mal pri sebe dva mobilné telefóny. Jeden z telefónov, ktorý bol navolený v cudzom jazyku (maďarsky), nevedel podozrivý muž odblokovať a ani vysvetliť jeho pôvod. Muž bol vyzvaný, aby sa okamžite dostavil na útvar MsP Pezinok. Následne hliadka MsP zistila, že poškodenej žene z predajného stánku, bytom Nové Zámky, bola z motorového vozidla odcudzená dámska taška s osobnými dokladmi a mobilným telefónom zn. Huawei. Poškodená si mobil spoznala a preukázala jeho vlastníctvo.

Podozrivý M.S. sa ku krádeži priznal a ukázal miesto, kde do kríkov odhodil odcudzenú dámsku tašku s osobnými vecami. Uvedeným konaním by poškodenej vznikla škoda na majetku vo výške cca 120 €. Páchateľ protiprávneho konania bol doriešený v zmysle zákona.

 

 

Foto: Mestská polícia Pezinok – foto z kamerového systému

Inzercia