LOADING

Type to search

Šport

Florbalový tím Mosquito Pezinok obsadil 2. miesto na turnaji v Tomášove

redaktor tvpk 09 apríla 2019

V sobotu, 6.4.2019 sa od 8:00 konal v Tomášove turnaj vo florbale, na ktorom sa zúčastlil aj tím Mosquito Pezinok. Po prvom zápase, kedy náš tím prehral 1:5 s tímom Altius naše šance nevyzerali ružovo. Zmobilizovali sme však sily, zmenili taktiku a predrali sa viťazstvami nad domácimi Kingsfishers 2:1 a Rumbou 4:1 až do semifinále. Tam sme narazili na víťaza minuloročného turnaja Ice Team. Bol to veľmi náročný súper, ale naša taktika vyšla a bankár, ak aj strelci v prvej línií nás podržali, takže sme nakoniec v ťažkom zápase vyhrali 6:1.

Nasledovalo finále s neporazeným, tímom Gabčíkovo. Prehrávali sme 2:0 a dokázali sme vyrovnať, aby sme zas dostali gól na 3:2. Následne sa zaskveli naši strelci a obrátili stav na 3:4. Držali sme s Gabčíkovom vyrovanú partiu až do posledných sekúnd. Nakoniec sme však vo veľmi peknom zápase, gólom 10 sek pred koncom, prehrali 5:4 a v silnej konkurencií obsadili skvelé 2. miesto.

Čerešničkou na torte bolo vyhlásenie nášho brankára Ondreja Ďurana, ktorý nás podržal v celom turnaji, za najlepšieho brankára turnaja. Srdečne gratulujem.

Za náš tím Mosqiuto Pezinok nastúpili:
Ondrej Ďurana – brankár
Michal Dvorský – obrana, útok
Milan Čech       – obrana
Peter Czucz     – útok, obrana
Michal Lenčéš   – útok obrana
Michal Petrík     – útok    2 góly
Matúš Slyško   – útok    9 gólov
Adam Christov – útok    6 gólov

Ďakujem aj za podporu Dominikovi Ďuranovi, ktorý pre svoj nízky vek ešte hrať nemohol a spoluorganizátorovi Markovi.

Baví vás florbal? Chcete sa pridať a mať unikátne športové zážitky v perfektnom tíme? Kontaktujte nás na FB. Máme aj detský tím s deťmi od 8 rokov.

Za tím Mosquito Pezinok
Milan Čech

Inzercia