LOADING

Type to search

Beh Šport

Fair Cross 2019 – Behám a pomáham

redaktor tvpk 15 marca 2019

Vybehnite z rutiny do Malých Karpát. Nielen behom nabitý deň sa blíži do areálu Golf Pezinok. Prvý malokarpatský charitatívny beh v roku podporí športové aktivity v regióne.

 

 

Všetky bežkyne, bežci a bežčatá pozor! Už 23. marca  2019 sa uskutoční 3. ročník charitatívneho behu Fair Cross – Behám a pomáham. S prvým jarným víkendom otvoríme bežeckú sezónu na 5,5 alebo 11,5 kilometrovej trati malebnými cestičkami Malých Karpát. Okrem zapotenia sa a zmerania si sily s ostatnými pretekármi, bude výťažok zo štartovného prostredníctvom Nadácie REVIA venovaný na športové projekty v malokarpatskom regióne. Takýmto spôsobom sa v minulom ročníku vyzbierali financie na Pezinskú a modranskú ligu orientačného behu, Revitalizáciu športového priestoru v Centre voľného času v Modre, Označenie cyklotrasy Trail Biely Kríž, Štartér – športový deň vo Svätom Jure a veľa ďalších.

 

 

 

Fair Cross okrem bežeckej disciplíny ponúka aj skvelý sprievodný program. Živé človeče nehnevaj sa. Všetci povzbudzovači, ale aj bežci si budú môcť naživo zahrať nadrozmernú hru, ktorú radi hráme od malička. Občerstvenie bude zabezpečené a navyše výťažok zaň tiež prispeje na dobrú vec – projekty. Ponuka dobrej nálady je už samozrejmosťou.

 

 

 

Novinka tohtoročného Fair Crossu je beh v tímoch. Postavte sa na štart kolegovia z práce, neziskové organizácie, mestské zastupiteľstvá, školy, šéfovia a zamestnanci, len tak kamaráti, či rodiny a teambuldingovou aktivitou obmeňte vašu rutinu a vyhrajte. Vyhlasujeme najrýchlejšie a najväčšie tímy, ktoré podporujú filantropiu vo svojom okolí.

 

 

Príďte prvú jarnú sobotu do areálu Golf Pezinok pri Pinelovej Nemocnici v Pezinku a cez Nadáciu REVIA rozbehnite lepší región.

 

 

Bližšie informácie:

Inzercia