LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy hasičov

redaktor tvpk 26 novembra 2018

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 19. 11. do 25. 11. 2018

19. 11. 2018, Budmerice – Jablonec – Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode medzi obcami Budmerice a Jablonec. Po príchode na miesto bolo zistené, že ide o nehodu dodávkového motorového vozidla, ktoré bolo prevrátené na boku na ceste. Vodič dodávky s ľahkými zraneniami bol mimo vozidla. Jednotka vodičovi poskytla predlekárske ošetrenie a vozidlo zabezpečila proti vzniku požiaru a úniku prevádzkových kvapalín. Po očistení vozovky bolo auto prevrátené na kolesá. Počas návratu jednotky na základňu bola KOS IZS Bratislava vyslaná k ďalšej dopravnej nehode.

19. 11. 2018, Báhoň – Vištuk – Počas návratu zo zásahu bola jednotka vyslaná k ďalšej dopravnej nehode medzi obcami Báhoň a Vištuk. Po príchode na miesto bolo zistené, že ide o nehodu jedného osobného motorového vozidla, ktoré narazilo do stromu pri ceste. V čase príchodu jednotky sa zranený vodič nachádzal zakliesnený vo vozidle. Po
vyslobodení vodiča z vraku auta pomocou hydraulického vyslobodzovacieho náradia, bol vodič odovzdaný
do opatery RZP a na transport vrtuľníkovej záchrannej službe ATE. Po ukončení zásahu sa jednotka vrátila
na svoju základňu.

21. 11. 2018, Pezinok – Jednotka bola vyslaná na technickú pomoc otváranie dverí v ubytovni v Pezinku. Po príchode na miesto zistila, že sa osoba nachádza za zamknutými dverami WC. Pomocou náradia osobu vyprostili a odovzdali ju RZP a následne sa jednotka vrátila na svoju základňu.

22. 11. 2018, Vištuk – Báhoň – Jednotka zasahovala pri dopravnej nehode medzi obcami Vištuk a Báhoň. Na mieste nehody jednotka zistila, že ide o jedno osobné motorové vozidlo prevrátené na boku mimo cestu, ktoré jednotka zabezpečila proti vzniku požiaru a úniku prevádzkových kvapalín, následne prevrátila na kolesá a odovzdala polícii.
Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

23. 11. 2018, Pezinok – Svätý Jur – Jednotka bola vyslaná k požiaru porastu vo vinohradoch v Pezinku smer Sv. Jur. Jednotka požiar nenašla a vrátila sa na svoju základňu.

24. 11. 2018, Pezinok – Vinosady – Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode nákladného vozidla, ktoré s hydraulickou rukou narazilo do mostu ponad cestu. Jednotka vozidlo zabezpečila proti pohybu a požiaru, očistila vozovku a vrátila sa na svoju základňu.

Inzercia