LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 05 septembra 2022

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 22. 08. 2022 – 04. 09. 2022


22. 08. 2022 Slovenský Grob – Malý Raj
Jednotka bola vyslaná na dopravnú nehodu medzi Slovenským Grobom a Malým rajom. Jednalo sa o zrážku 2x osobných motorových vozidiel. Na mieste boli zranené 2 osoby jedno dieťa a dospelá osoba. Po príchode RZP boli zranené osoby odvezené do nemocnice na kontrolu. Jednotka vykonala protipožiarne opatrenia, počkala na príchod odťahovej služby a po odprataní vozovky sa jednotka vrátila na svoju základňu.



24. 08. 2022 Svätý Jur
Jednotka bola vyslaná ku zavalenej osobe stromom vo Svätom Jure. Po príchode na miesto bola osoba ošetrená a naložená do sanitného vozidla. Po ukončení záchranných prác sa jednotka vrátila na svoju základňu.



24. 08. 2022 Častá
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode do Častej na Hlavnej ulici. Po príchode na miesto jednotka ošetrila osobu a následne odovzdali posádke RZP. Jednotka vykonala protipožiarne opatrenia a po ukončení zásahu sa jednotka vrátila na svoju základňu.



25. 08. 2022 Pezinok
Jednotka bola vyslaná na technickú pomoc PZ SR pri otváraní rodinného domu. Jednalo sa o pána ležiaceho a nereagujúceho na zemi. Po otvorení zásah prevzala RZP . Jednotka sa následne vrátila na základňu.



29. 08. 2022 Budmerice – Vištuk
Jednotka bola vyslaná na požiar plechovej búdy do Budmeríc smer Vištuk. Do príchodu príslušníkov HaZZ Pezinok, jednotka DHZ  Budmerice zlikvidovala požiar. Jednotka skontrolovala požiarovisko a následne sa vrátila na svoju základňu.



02. 09. 2022 Modra – Kráľova
Jednotke bol nahlásený požiar elektrickej kolobežky v Modra-Kráľovej v časti Malé Hliny. Jednotka na hasenie požiaru použila jeden vysokotlaký prúd. Po uhasení požiaru kolobežky a okolia sa jednotka vrátila na svoju základňu.



02. 09. 2022 Pezinok
Jednotke bol nahlásený požiar v Pezinku na Bratislavskej ulici v areáli firmy Murat. Po príchode jednotka skontrolovala objekt firmy – bez zistenia požiaru. Jednotka skontrolovala okolie firmy a vrátila sa na svoju základňu.



03. 09. 2022 Pezinok
Jednotka bola vyslaná na technickú pomoc v Pezinku na Hrnčiarskej ul. Jednalo sa o zakliesnené auto v priekope. Jednotka auto vytiahla a po zabezpečení a odovzdaní vozidla majiteľke sa jednotka vrátila na svoju základňu.


Inzercia