LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 10 marca 2022

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 28. 02. 2022 – 06. 03. 2022.


28. 02. 2022 Modra

Jednotka bola s dvomi kusmi techniky vyslaná na Trnavskú ulicu v Modre, kde pravdepodobne v dôsledku elektrického skratu prišlo k požiaru podkrovia rodinného domu. Po likvidácii požiaru bolo miesto skontrolované termokamerou. Veliteľ zásahu miesto udalosti odovzdal majiteľom domu a poučil ich o kontrole požiaroviska. Následne sa jednotka vrátila na svoju základňu.


28. 02. 2022 Modra – Piesok

Jednotka bola vyslaná do Modry-Piesok k dopravnej nehode osobného vozidla, ktoré narazilo do stromu. Vo vozidle sa nachádzali tri zranené osoby. Po ich vyslobodení boli odovzdané do opatery ZZS. Na vozidle boli vykonané opatrenia proti pohybu a vzniku požiaru. Po zdokumentovaní nehody políciou sa jednotka vrátila na svoju základňu.


03. 03. 2022 Pezinok

Jednotke bol nahlásený technický zásah v areáli školy na Fajgálskej ulici v Pezinku – vytekajúca tekutina z kamióna – asistencia polícií. Po príchode na miesto jednotka otvorila kamión a zistila, že sa jedná o kontaminovanú zeminu. Jednotka vozidlo zabezpečila a vytečenú kvapalinu odstránila pomocou sorbentu. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.


03. 03. 2022 Šenkvice – Blatné

Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda v Šenkviciach smer Blatné. Po príchode na miesto bolo zistené, že sa jedná o dopravnú nehodu osobného vozidla a kamióna. Na mieste sa nachádzali ľahko zranené 4 osoby. Jednotka poskytla predlekársku pomoc, vozidla zabezpečila proti požiaru, očistila vozovku a vrátila sa na svoju základňu.


04. 03. 2022 Pezinok

Jednotke bol nahlásený požiar porastu na Drevárskej ulici v Pezinku. Po príchode na miesto jednotka požiar lokalizovala a následne likvidovala jedným vysokotlakým prúdom a vrátila sa na základňu.


04. 03. 2022 Modra – Šenkvice

Jednotke bol nahlásený požiar porastu medzi Modrou a Šenkvicami . Po príchode na miesto jednotka požiar lokalizovala a následne likvidovala jedným vysokotlakým prúdom a jeden C prúd a následne sa vrátila na základňu.


05. 03. 2022 Bratislava

Jednotka bola vyslaná na výpomoc s výškovou technikou na požiar parkovacieho domu v Bratislave II Drieňová 33. Po likvidácii požiaru sa jednotky vrátili na svoju základňu.


Inzercia