LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 10 januára 2022

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 01. 01. 2022 – 09. 01. 2022


01. 01. 2022 – Slovenský Grob
Jednotke bol nahlásený požiar kontajneru v Slovenskom Grobe ul. Koceľová. Po príchode na miesto jednotka prieskumom zistila, že sa jedná o požiar petardovej krabice, ktorá bola pri smetiaku. Po uhasení sa jednotka vrátila na svoju základňu.



03. 01. 2022 – Pezinok
Jednotka bola vyslaná s dvomi kusmi techniky k dymeniu z pivnice na ulici Cajlanská 87, Pezinok. Po príchode na miesto bolo zistené, že sa jedná o zahorenie elektroinštalácie prístroja na čapovanie (pípa). Jednotka prístroj skontrolovala, priestor odvetrala a následne sa vrátila na svoju základňu.




06. 01. 2022 – Pezinok
Jednotka bola vyslaná na adresu Bratislavská 90, Pezinok, kde vznikol požiar osobného motorového vozidla. Požiar zasiahol motorový priestor. Jednotka požiar uhasila a vrátila sa na základňu. Na mieste sa nachádzala aj polícia SR.





09. 01. 2022 – Pezinok – Slovenský Grob
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode Pezinok smer Slovenský Grob, jednalo sa dopravnú nehodu dvoch motorových vozidiel, jednotka poskytla predlekársku pomoc osobám na mieste nehody do príchodu ZZS. Na miesto sa dostavila polícia, po zadokumentovaní nehody jednotka vozidlá odstránila z cesty. Jednotka sa vrátila na základňu.

Inzercia