LOADING

Type to search

Aktuálne Investície Komunita Projekty Samospráva Voľný čas Zdravý životný štýl Život

V Pezinku môžu vyrásť dve nové miesta pre relax, aktívny pohyb aj oddych

redaktor tvpk 10 augusta 2022

Mesto Pezinok sa zapojilo do súťaží spoločností LIDL SLOVENSKO a KAUFLAND Slovenská republika o realizáciu mestskej zelenej oddychovej zóny, tzv. Čistinky a K Park-u – miesta pre relax a pobyt na čerstvom vzduchu. O tom, či sa nám podarí vyhrať, môžete rozhodnúť aj vy. Stačí, keď za naše mesto po splnení podmienok zahlasujete na stránke www.lidl.sk/cistinka (od 15. augusta) a na stránke www.kauflandpark.sk (od 25. augusta).

O priazeň ľudí sa Pezinok uchádza v súťaži obchodného reťazca LIDL v dvoch lokalitách – na sídlisku Juh a Sever. Tieto miesta vybralo mesto preto, že najlepšie spĺňali podmienky reťazca- minimálna plocha 675 m² ( 4 moduly), súčasť zastavaného územia, dostupnosť do prevádzky LIDL a vhodná  infraštruktúra (siete, dopravné napojenie, dostupnosť a podobne). V jednej z nich sa v prípade, že budeme úspešní, zrealizuje moderný zelený verejný priestor o výmere 675 m² s výberom 4 funkčných modulov. Vizuál si môžete pozrieť na obrázkoch. Hlasovať bude môcť každý zákazník, ktorý si v termíne od 15.8.2022 zakúpi v predajni Lidl tovar v hodnote minimálne 20 eur. Pri pokladni obdrží  hlasovaciu kartičku za každých ďalších 20 eur hodnoty nákupu. Počet kartičiek sa násobí výškou hodnoty nákupu. Prostredníctvom unikátneho kódu bude mať zákazník možnosť odovzdať svoj hlas vybranému mestu. Zadávanie kódov a hlasovanie bude prebiehať na webovej stránke www.lidl.sk/cistinka. Zvíťaziť môže až 5 samospráv s najvyšším počtom hlasov. 



Mesto sa rovnako zapojilo do súťaže so spoločnosťou KAUFLAND, ktorá prináša do miest priestor pre relax a pobyt na čerstvom vzduchu – K Park.  Vyrásť môže až  v 7 mestách. Ak bude Pezinok úspešný, mesto plánuje K Park postaviť na sídlisku Juh v blízkosti ulíc Bystrická a Obrancov mieru. Hlasovať bude možné v termíne od 25. augusta do 5. októbra prostredníctvom stránky www.kauflandpark.sk, kde je potrebná registrácia s emailovou adresou. Pokiaľ má hlasujúci na stránke vytvorený účet, prihlási sa doň a následne bude vyzvaný na zadanie telefónneho čísla, na ktoré bude zaslaná overovacia SMS s vygenerovaným kódom. Po zadaní správneho kódu sa dokončí registrácia. Návštevník môže hlasovať za jeden deň iba jedenkrát. Vizualizáciu K-PARKU nájdete na obrázkoch nižšie.


Ďakujeme, že nám pomáhate robiť z Pezinka krajšie miesto pre život. Ambíciou mesta je vybudovať jedno veľké centrálne ihrisko ako napríklad Aktívny park Za hradbami v každej mestskej časti.

Inzercia