LOADING

Type to search

Beseda Kultúra Literatúra Pre deti

Program v Malokarpatskej knižnici v Pezinku počas Týždňa slovenských knižníc

redaktor tvpk 24 februára 2022

V rámci Týždňa slovenských knižníc budú v termíne 28. 2. – 6. 3. 2022 pripravené v Malokarpatskej knižnici v Pezinku viaceré akcie.

1.3. – 4.3. 2022 o 14:00 hod. – každý deň  počas jarných prázdnin v rovnakom čase POZOR, BODKOVANÝ PES V KNIŽNICI


Príďte si vypočuť rozprávku z novej knižky o bodkovanom psovi, namaľovať bodkáča alebo sa s nami len tak hrať. Podujatia sú určené pre deti ZŠ. 

1.3. 2022 o 17:00 hod.ANDREJ BÁN – VOJNY, NÁDEJE A SNYBeseda spojená s autogramiádou

Pozývame Vás na autogramiádu a besedu s novinárom spisovateľom publicistom, fotografom  a humanitárnym pracovníkom Andrejom Bánom. Podujatie moderuje Veronika Šikulová. Súčasťou programu bude predaj autorových kníh a autogramiáda.

O autorovi:

Andrej Bán je reportér a fotograf Denníka N, publicista a humanitárny pracovník. Od roku 1987 fotografuje a píše pre slovenské a zahraničné periodiká. Často fotografuje v krajinách postihnutých krízami. V roku 1999 sa podieľal na založení charitatívnej organizácie Človek v ohrození. V roku 2004 získal cenu Krištáľové krídlo v kategórii publicistika a literatúra. Je držiteľom mnohých prestížnych ocenení za fotoreportáže z konfliktných oblastí (Bosna, Kosovo, Gruzínsko a iné) a autorom viacerých publikácií.

Je reportér a fotograf Denníka N, publicista a humanitárny pracovník. Od roku 1987 fotografuje a píše pre slovenské a zahraničné periodiká. Často fotografuje v krajinách postihnutých krízami. V roku 1999 sa podieľal na založení charitatívnej organizácie Človek v ohrození. V roku 2004 získal cenu Krištáľové krídlo v kategórii publicistika a literatúra. Je držiteľom mnohých prestížnych ocenení za fotoreportáže z konfliktných oblastí (Bosna, Kosovo, Gruzínsko a iné) a autorom viacerých publikácií.

Inzercia