LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov

redaktor tvpk 03 mája 2022

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 25. 04. 2022 – 01. 05. 2022


27. 04. 2022 Pezinok
Jednotka bola vyslaná na Bratislavskú ulicu v Pezinku, kde došlo k dopravnej nehode motorového vozidla, ktoré narazilo do stĺpu semafora. Na vozidle boli vykonané opatrenia proti vzniku požiaru, stĺp bol odrezaný, nakoľko hrozilo jeho zrútenie. Po očistení vozovky sa jednotka vrátila na svoju základňu.


27. 04. 2022 Pezinok – Slovenský Grob
Jednotka bola vyslaná s dvomi kusmi techniky na Pezinskú ulicu v Slovenskom Grobe, kde prišlo k poškodeniu plynovej a elektrickej prípojky po dopravnej nehode motorového vozidla. Príslušníci uzavreli prívod plynu, na vozidle vykonali opatrenia proti vzniku požiaru a do príchodu RLP poskytli zraneným osobám predlekársku pomoc. Po prevrátení vozidla na kolesá a naložení na vozidlo odťahovej služby sa jednotka vrátila na svoju základňu.


27. 04. 2022 Pezinok – Viničné
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode dvoch motorových vozidiel medzi Pezinkom a Vinosadmi. Po ukončení všetkých prác sa jednotka vrátila späť na svoju základňu.



29. 04. 2022 Svätý Jur – Bratislava
Jednotka vyšla k nehode motocykla medzi Sv. Jurom a Bratislavou. Na mieste sa zistilo, že motorkár bol zranený a bol ošetrený ZDS . jednotka vykonala opatrenia proti požiaru a vyčistila vozovku od prevádzkových kvapalín a následne sa vrátila na svoju základňu.


29. 04. 2022 Slovenský Grob
Jednotka bola povolaná k dopravnej nehode osobného motorového vozidla . Po príchode jednotky sa osoba nachádzala vo vozidle a bola zjavne dezorientovaná. Bola odovzdaná ZZS. Jednotka zabezpečila vozidlo proti požiaru a úniku prevádzkových kvapalín.


30. 04. 2022 Pezinská Baba
Jednotka bola vyslaná na dopravnú nehodu dvoch motocyklov na Pezinskej Babe. Po príchode na miesto udalosti poskytla predlekársku pomoc urobila protipožiarne opatrenia. Na miesto udalosti prišla RZP a dopravná polícia. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

Inzercia