LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov počas Vianoc

redaktor tvpk 28 decembra 2021

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 20. 12. 2021 – 26. 12. 2021

20. 12. 2021 Pezinok
Jednotke bola nahlásená asistencia pri otváraní rodinného domu v Pezinku na ulici Kupeckého 43. Po príchode sa na mieste udalosti nachádzala jednotka PZ. Príslušníci rozbili okno a otvorili bezpečnostné dvere. V dome sa nachádzala osoba bez známok života. Následne sa jednotka vrátila na základňu.




23. 12. 2021 Pezinok
Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda jedného osobného motorového vozidla v Pezinku na Bernolákovej ulici. Po príchode na miesto našla jednotka dve osobné motorové vozidlá, ktoré sa čelne zrazili. Jednotka vykonala protipožiarne opatrenia. Po zdokumentovaní dopravnej nehody a jednotka vrátila na svoju základňu.





24. 12. 2021 Šenkvice – Blatné
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode jedného motorového vozidla medzi obcami Šenkvice a Blatné. Do príchodu ZZS poskytla jednotka vodičke predlekárske ošetrenie a na vozidle vykonala protipožiarne opatrenia. Po zdokumentovaní nehody políciou sa vrátila na svoju základňu.




26. 12. 2021 Modra
Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda osobného mot. vozidla v Modre na Trnavskej ul. Po príchode sa zistilo, že sa jedná o nehodu jedného motorového vozidla, ktoré narazilo do plota rodinného domu. Na mieste bola jedna osoba ľahko zranená. Jednotka poskytla osobám predlekársku prvú pomoc a ihneď zabezpečila vozidlo proti vzniku požiaru. Po dokumentovaní dopravnej nehody políciou sa jednotka vrátila na svoju základňu.

Inzercia