LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 08 novembra 2021

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 01. 11. 2021 – 07.11. 2021


02. 11. 2021 Pezinok

Jednotka bola vyslaná k požiaru bytu na 2. poschodí v Pezinku na Farskej ulici číslo 3. Jednotka zasahovala s tromi kusmi techniky z hasičskej stanice Pezinok a jeden kus techniky z hasičskej stanici v Senci. Po ukončení všetkých prác sa jednotka vrátila späť na svoju základňu.


02. 11. 2021 Pezinok

Jednotka bola vyslaná v rámci previerkového cvičenia do Rudných baní v Pezinku, kde sa nachádzal pilčík zavalený stromom. Jednotka pilčíka vyprostila, odovzdala RZP a vrátila sa na svoju základňu.


04. 11. 2021 Budmerice – Báhoň

Jednotka bola vyslaná na preverenie dopravnej nehody osobného motorového vozidla, ktoré sa nachádzalo mimo cesty za obcou Budmerice smerom na Báhoň. Prieskumom bolo zistené, že osobné motorové vozidlo sa nachádzalo mimo cesty prevrátené na streche. Vo vozidle sa nikto nenachádzal, vodička bola už v opatere RZP. Jednotka vykonala na vozidle protipožiarne opatrenia a vrátila sa na svoju základňu.


06. 11. 20201 Viničné

Jednotka bola vyslaná k prípadu padnutej osoby do rybníka v obci Viničné. Na miesto sa dostavila aj polícia a RZP. Polícia našla jednu osobu ležať na brehu rybníka. Po vyšetrení RLP bola osoba bez zranení prepustená domov. Po prieskume okolia a vodnej hladiny na vylúčenie ďalších osôb jednotka odišla na svoju základňu.


06. 11. 2021 Báhoň

Jednotke bol hlásený požiar popri trati na úseku Báhoň v smere na Bratislavu na 35 kilometri. Jednotka spolupracovala s DHZ Báhoň a spolu hľadali požiar. Požiar však nebol nájdený a jednotky sa vrátili na svoje základne.

Inzercia