LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 07 septembra 2021

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 30. 08. 2021 – 05. 09. 2021


31. 08. 2021 Modra

Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode za Slovenským Grobom. Po príjazde bolo zistené, že sa jedná o vozidlo na streche. Vodička bola mimo vozidla a následne bola odovzdaná do opatery RLP. Po zabezpečení a zdokumentovaní nehody sa jednotka vrátila na základňu.


02. 09. 2021 Modra

Jednotka bola vyslaná k otváraniu bytu v Modre na Vajanského 58. V čase príjazdu jednotky na adresu bola jednotka KOS odvolaná z výjazdu.


02. 09. 2021 Limbach

Jednotka bola vyslaná k požiaru rodinného domu v Limbachu. Horela strecha a časť domu. Jednotka požiar uhasila 3 c-prúdmi a 1 vysokotlakom, miesto odovzdala majiteľovi a vrátila sa na svoju základňu.


03. 09. 2021 Pezinok

Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode dvoch vozidiel na križovatke Trnavská/Mýtna v Pezinku. Po príchode na miesto udalosti bolo prieskumom zistene, že sa jedna o zrážku dvoch osobných motorových vozidiel zo zranenými a zakliesnenými osobami. Jednotka poskytla predlekársku prvú pomoc osobám a protipožiarne zabezpečila vozidla. Po príchode RZP jednotka vyprostila zakliesnenú osobu za asistencie záchranárov a pomohla s naložením. Následne sa jednotka vrátila na svoju základňu.


05. 09. 2021 Pezinok – Pezinská Baba

Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode jedného motorového vozidla na ceste medzi Pezinkom a Pezinskou Babou. Po príchode na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že auto je prevrátené na streche a nachádzajú sa v ňom dve zranené osoby. Jednotka vozidlo zabezpečila a zraneným osobám poskytla predlekársku pomoc. Na miesto sa dostavila polícia aj RZP, ktorej boli osoby odovzdané. Po zadokumentovaní nehody políciou jednotka očistila vozovku a vrátila sa na svoju základňu.

Inzercia