LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 24 augusta 2021

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 16. 08. 2021 – 22. 08. 2021_

18. 08. 2021 Pezinok
Jednotka bola vyslaná k technickému zásahu, k stromu, ktorý ohrozoval budovu na Fajgalskej ceste v Pezinku. Po príchode na miesto bolo zistené, že padnutý strom je opretý o kuchynský blok. Jednotka strom odstránila pomocou motorovej píly a vrátila sa na svoju základňu.




18. 08. 2021 Modra – Kráľová
Jednotka bola vyslaná k otváraniu bytu v Modre – Kráľovej, po príchode jednotka otvorila bránu pomocou zámočníckeho náradia, po vstupe do domu bola nájdená osoba v izbe, ktorej jednotka poskytla predlekársku
pomoc do príchodu RZP. Jednotka pomohla naložiť pacienta a vrátila sa na svoju základňu.



19. 08. 2021 Pezinok
Jednotka bola vyslaná na ul. gen. Pekníka v Pezinku k požiaru osobného motorového vozidla. Po príchode na miesto bolo zistené, že ide o technickú poruchu na alternátore, ktorá spôsobila krátkodobé zadymenie v motorovej časti vozidla.



21. 08. 2021 Pezinok
Jednotka bola vyslaná k otváraniu bytu, v ktorom sa nachádzalo dvojročné dieťa. Byt bol otvorený zvnútra, cez otvorené balkónové dvere. Dieťa bolo bez zranení odovzdané matke. Na mieste bola prítomná aj mestská polícia.



22. 08. 2021 Slovenský Grob – Čierna Voda
Jednotka zasahovala pri dopravnej nehode jedného osobného motorového vozidla . Na mieste nehody sa nachádzala aj RZP a dopravná polícia. Pri nehode bola jedna osoba zranená. Jednotka vykonala na vozidle protipožiarne opatrenia .




Inzercia