LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 29 júna 2021

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 21. 06. 2021 – 28. 06. 2021

21. 6. 2021 Slovenský Grob
Jednotke bol nahlásený požiar porastu v Slovenskom Grobe. Na miesto bola vyslaná CAS30 T815-7. Po príchode na miesto bolo zistené, že sa jednalo o kontrolované spaľovanie na súkromnom pozemku, kde ohnisko už dohorievalo. Majiteľ bol poučený a ohnisko zahasil. Jednotka sa vrátila na základňu.



23. 6. 2021 Pezinská Baba
Jednotka bola vyslaná k technickej pomoci pre zdravotnú záchrannú službu na Pezinskú Babu, kde pomáhala s transportom zraneného cyklistu zo zjazdovky do sanitky. Po vykonaní pomoci sa jednotka vrátila na svoju
základňu.



24. 6. 2021 Dubová
Hasičskej jednotke bol nahlásený požiar na skládke odpadu Dubová. Po príchode na miesto zásahu pracovníci smetiska už postupne zasypávali požiar pomocou buldozéra. Na miesto sa dostavili DHZO Budmerice a Častá. Hasičská jednotka dohasila požiar a vrátila sa na svoju základňu.



24. 6. 2021 Pezinok – Glejovka
Hasičskej jednotke bol nahlásený požiar kontajnera v Pezinku – Glejovke. Hasičská jednotka požiar uhasila a vrátila sa na svoju základňu.




27. 6. 2021 Modra
Hasičskej jednotke bolo nahlásené otváranie rodinného domu v Modre na Dolnej ulici. Po príchode na miesto jednotka otvorila byt a vykonala prieskum, kde zistila, že v byte sa nachádzala osoba – exitus. Jednotka miesto odovzdala polícii a vrátila sa na svoju základňu.



27. 6. 2021 Pezinok
Hasičskej jednotke bolo nahlásené otváranie bytu s pokusom o samovraždu na Hroznovej ulici v Pezinku. Po príchode na mieste jednotka vykonala prieskum byt bol otvorený bez poškodenia a jednotka sa vrátila na svoju základňu.



27. 6. 2021 Svätý Jur
Hasičskej jednotke bolo nahlásene otváranie bytu s pokusom o samovraždu Pri štadióne 21, vo Svätom jure. Po príchode na miesto jednotka vykonala prieskum a zistila, že do jej príchodu osoba pustila príslušníkov polície do jej bytu a jednotka sa následne vrátila na svoju základňu.



27. 6. 2021 Pezinok
Hasičskej jednotke bola nahlásená dopravná nehoda na Holubyho ulici v Pezinku. Po príchode na mieste jednotka vykonala prieskum a na motocykli vykonala protipožiarne opatrenia a zasypala prevádzkové uniknuté kvapaliny. Vozidlo s motorkou bolo dané mimo komunikáciu a po ukončení prác sa jednotka vrátila na svoju základňu.

Inzercia