LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov v regióne

redaktor tvpk 15 marca 2021

Zásahová činnosť jednotky Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 08. 03. 2021 – 14. 03. 2021


10. 03. 2021 Chorvátsky Grob
Jednotka bola vyslaná k požiaru RD v Chorvátskom Grobe. Na mieste zasahovala hasičská jednotka zo Senca. Jednotka pomáhala hasiť pomocou C prúdov. Po likvidácii požiaru sa jednotka vrátila na svoju základňu.



10. 03. 2021 Slovenský Grob
Jednotka bola vyslaná k olejovej škvrne na ceste v Slovenskom Grobe v časti Malý raj. Po príchode na miesto bolo prieskumom zistené, že sa jedná o únik hydraulického oleja cca 40L. Na odstránenie jednotka použila sorbčnú textíliu a sorbent. Po očistení sa jednotka vrátila na svoju základňu.



10. 03. 2021 Vinosady
Jednotka bola vyslaná k požiaru vinnej révy v obci Vinosady nad požiarnou zbrojnicou. Po príchode na miesto bolo zistené, že sa jedná o neuhasené ohnisko po spaľovaní dreveného odpadu cca 10 m2. Jednotka požiar zlikvidovala vysokotlakým prúdom. Po uhasení sa jednotka vrátila na svoju základňu.



12. 03. 2021 Budmerice – Báhoň
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode motorového vozidla medzi Budmericami a Báhoňom. Na mieste sa nachádzala posádka RZP a pristával aj vrtuľník ZZS. Osoba sa nachádzala už vonku z vozidla v opatere RZP. Na miesto sa dostavila polícia. Po zdokumentovaní nehody jednotka vozidlo natiahla bližšie k ceste a potom sa vrátila na svoju základňu.



13. 03. 2021 Pezinok
Jednotka bola vyslaná na Panský chodník v Pezinku, kde sa nachádzal spadnutý strom cez komunikáciu. Pomocou motorovej píly bol strom popílený a následne odstránený. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

Inzercia