LOADING

Type to search

Festival Film Kultúra

V piatok 12. novembra môžete zavítať v Pezinku na Ekotopfilm – Envirofilm

redaktor tvpk 08 novembra 2021

Vytrvalé a neustále silnejúce konzumné správanie ľudí priviedlo zdravie našej planéty do hraničnej krízy. Stojíme na križovatke, na ktorej sa musíme rozhodnúť, či svoje správanie dokážeme zmeniť. Filmový festival Ekotopfilm – Envirofilm prináša v piatok 12. novembra 2021 do Domu kultúry Pezinok najlepšie dokumentárne filmy zo sveta a diskusiu o zmenách kvôli klimatickej zmene v meste.

Medzinárodný filmový festival Ekotopfilm je najstarším medzinárodným filmovým festivalom s environmentálnou tematikou na svete. Každoročne predstavuje 100 filmov z celého sveta a pestrý sprievodný program tematických prezentácií, workshopov a diskusií.

Cieľom festivalu, ktorý je určený všetkým, komu nie je ľahostajný osud našej planéty a tiež osud ďalších generácií, je inšpiratívnym spôsobom meniť správanie spoločnosti vo vzťahu k životnému prostrediu a vytvárať priestor k otvorenej diskusii o otázkach trvalo udržateľného rozvoja.
Medzinárodnú prestíž festivalu dodáva účasť významných osobností spoločenského života, medzi ktoré patrí aj knieža Albert II. Monacký či Dr. Jane Goodall.

U nás ste všetci vítaní a vstupné sa neplatí!)


Dátum:   12. 11. 2021, 16.00 – 21.00 h
Miesto:   Dom kultúry
Kontakt: Ekotopfilm-Envirofilm, e-mail: info@ekotopfilm.sk, web: www.ekotopfilm.sk

Inzercia