LOADING

Type to search

Pre deti Projekty Vianoce Voľný čas Život

Interaktívna hra v Zámockom parku – Škriatkovská koleda

redaktor tvpk 08 decembra 2021

Príďte si v rámci prechádzky zahrať v termíne od 10. do 12. decembra v Zámockom parku poslednú tohtoročnú interaktívnu hru ŠKRIATKOVSKÁ KOLEDA, ktorú pripravilo Centrum voľného času.

Vianoční škriatkovia si pri vyrábaní darčekov pre deti vo svojej dielni spievajú koledy, tie im pomáhajú pri práci, no teraz sa im všetky koledy akosi poplietli a ani za svet si nedokážu spomenúť ako má koleda znieť, každý spieva niečo úplne iné, popletené, a tak sa im spolu zle pracuje.


Pomôžte škriatkom prísť na to, ako pôvodná spoločná koleda znela. Vezmite si jej predlohu z označenej krabice pred CVČ. Pri prechádzke parkom natrafíte na niekoľko škriatkov, každý z nich si pamätá iné slovo – vytiahnite si z vrecúška pri každom škriatkovi jednu nálepku a nalepte ju na správne miesto v kolede. Na záver môžete vyskúšať, či ste koledu doplnili správne tak, že nahráte QR kód a finálnu koledu si vypočujete.



Doplňte na stránke: www.cvcpezinok.sk názov koledy, ktorú škriatkovia poplietli a získajte lístok do veľkej vianočnej tomboly, kde môžete hrať o množstvo pekných darčekov zo škriatkovskej vianočnej dielne.

Inzercia