LOADING

Type to search

Hasiči Život

Hasiči zasahovali pri autonehode aj požiari lesa

redaktor tvpk 07 apríla 2021

Zásahová činnosť jednotky Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 29. 03. 2021 – 04. 04. 2021

31. 03. 2021 Dubová
Jednotka bola vyslaná do obce Dubová k požiaru smetiska. Požiar bol lokalizovaný a likvidovaný vysokotlakým prúdom. Po likvidácii požiaru sa jednotka vrátila na svoju základňu.



01.04. 2021 Bratislava – Biely Kríž
Jednotka bola vyžiadaná k výpomoci HaZÚ h. m. Bratislava pri požiari lesa na Bielom Kríži. Jednotka pracovala jedným vysokotlakým prúdom a jednoduchými hasiacimi prostriedkami. Po likvidácii požiaru sa jednotka vrátila na svoju základňu.




01.04. 2021 Doľany
Jednotka bola vyslaná k požiaru porastu v obci Doľany. Po príchode na miesto požiaru bolo zistené, že sa jedná o kontrolované spaľovanie. Jednotka nezasahovala. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.


03. 04. 2021 Budmerice – Jablonec
Hasičská jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode osobného motorového vozidla medzi obcami Budmerice a Jablonec. Po príchode na miesto zásahu sa na mieste nachádzala posádka RLP a VZZS, jednalo sa o dopravnú nehodu , pričom sa vozidlo nachádzalo na streche. Dve osoby, ktoré sa nachádzali mimo vozidla utrpeli zranenia nezlučiteľné zo životom. Hasičská jednotka vykonala protipožiarne opatrenia a asistovala polícií počas dokumentovania nehody. Hasičská jednotka asistovala pri naložení vozidla na odťahovú službu a následne sa vrátila na základňu.

03. 04. 2021 Modra
Hasičská jednotka bola vyslaná k požiaru ohniska na turistickom chodníku medzi lokalitou Tri kopce a Medvedia skala. Hasičská jednotka sa na miesto dostala s technikou Polaris Ranger 4×4 a vysokotlakým hasiacim zariadením ohnisko lokalizovala a zlikvidovala. Hasičská jednotka sa vrátila na základňu.

Inzercia