LOADING

Type to search

Banictvo cestovný ruch Pre deti Projekty Voľný čas Život

4. ročník Detskej baníckej akadémie je naplánovaný na 28. augusta

redaktor tvpk 09 júna 2021

Doprajte na konci prázdnin, Vašim deťom, či vnúčatám poučný a zábavný deň, kde sa naučia čo to o baníctve, histórii a mineráloch či netopieroch.

Malokarpatský banícky spolok pripravuje v sobotu 28. augusta 2021 4. ročník DETSKEJ BANÍCKEJ AKADÉMIE JUDr. DUŠANA VILIMA, ktorá sa uskutoční v areáli Antimónovej štôlne.

Celý deň sa bude niesť formou súťaží a hier a rôznych iných aktivít. Je na Vás, ako dlho sa tu zdržíte, deti budú mať čo objavovať po celý čas. Podujatie bude formou pikniku. Takže si nezabudnite zobrať zo sebou určite deku alebo niečo podobné. Bude pre Vás zabezpečený platený bufet. Prosíme, aby deti boli v sprievode rodiča/ov či starých rodičov.



Začiatok podujatia a zároveň aj štart súťaží je od 9:00 hod. Celý program a časový harmonogram s podrobnými inštrukciami bude registrovaným účastníkom zaslaný 2 týždne pred akciou, prípadne môžete sledovať túto stránku podujatia.)



Na čo sa môžete tešiť tento rok ?

– nový krásny areál Antimónovej štôlne
– bufet a dobré vínko
– lanová dráha ZIP-LINE
– ryžovanie zlata
– nová štôlňa
– maľovanie na tvár
– hasiči z OZ DHZ Pezinok-mesto
– inštruktáž Prvej pomoci
– a množstvo ďalších aktivít, ktoré naďalej pre Vás pripravujeme



Potvrdením o absolvovaní akadémie je pamätná listina a spečatením bude slávnostný „skok cez fáračky“.
Pitný režim pre deti je zabezpečený. (0,5 l vody)
Poplatok na dieťa je 6 € na mieste, prípadne 5 € pri platbe elektronicky, pri registrácii. Vhodné pre deti od 5 – 12 rokov




Tak, ako minulý rok, aj tento krát, sa prosím na akciu zaregistrujte. Je to preto, aby sme vedeli pripraviť všetko potrebné vopred. Ak sa nezaregistrujete, ste vítaní, ale nevieme zaručiť naše kapacity. Zaregistrujete sa kliknutím na vstupenky.

Organizátori akcie zabezpečia všetky odporúčané protipandemické opatrenia. Prosíme návštevníkov o ich dodržiavanie.

Inzercia