LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 10 februára 2021

Zásahová činnosť jednotky Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 01. 02. 2021 – 07. 02. 2021

01. 02. 2021 Limbach – Slnečné údolie
Jednotka bola vyslaná k požiaru kontajnera Limbach smer Slnečné údolie. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa jedná o tlenie popola v kontajneri na komunálny odpad. Jednotka tlenie uhasila a vrátila sa na
svoju základňu.



02. 02. 2021 Šenkvice
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode pred obcou Šenkvice. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa jedná o osobný automobil mimo vozovky prevrátený na streche. Vodička nezvládla poľadovicu a zišla z cesty, kde sa následne prevrátila. Nehoda bola bez zranenia. Po prevrátení automobilu späť na kolesá sa jednotka vrátila na svoju základňu.


03. 02. 2021 Pezinok
Jednotka bola vyslaná k technickému zásahu na Záhradnej ulici v meste Pezinok. Jednalo sa o asistencii RZP pri vstupe do bytu na treťom poschodí. Jednotka na sprístupnenie bytu použila zámočnícke náradie. Byt bol sprístupnený RZP. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.




04. 02. 2021 Pezinok
Jednotke bol nahlásený technický zásah – visiaci plech z hangáru ohrozujúci chodcov v Pezinku na Rulanskej ulici. Po príchode na miesto jednotka nezasahovala z dôvodu, že visiaci plech neohrozoval chodcov a nachádzal sa na súkromnom pozemku. Majiteľ bol poučený jednotka sa vrátila na základňu.



04. 02. 2021 Častá
Jednotke bol nahlásený požiar komína v Častej na Hlavnej ulici. Po príchode na miesto jednotka požiar lokalizovala a následne likvidovala dvomi hasiacimi prístrojmi a použila cca 200 litrov vody. Jednotka sa vrátila na základňu.

Inzercia