LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 13 októbra 2020

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 05. 10. 2020 – 11. 10. 2020

5. 10. 2020 Pezinok – Jednotka bola vyslaná na otváranie bytu na sídlisku Sever ulica L. Novomestského. Jednotka po vykonaní prieskumu otvorila byt pomocou rebríka, ktorým sa dostala na balkón a následne do bytu. Po otvorení bytu, sa jednotka vrátila na svoju základňu.

5. 10. 2020 Modra – Jednotka bola vyslaná na výpomoc s naložením nadrozmerného pacienta do Modry. Po prieskume a naložení pacienta sa jednotka vrátila na svoju základňu.


8. 10. 2020 Modra – Jednotka bola vyslaná k odstráneniu spadnutého stromu cez cestu v Modre časť Piesok. Po odstránení stromu z vozovky sa jednotka vrátila na základňu.

8. 10. 2020 Slovenský Grob – Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode v obci Slovenský Grob. Jednalo sa o osobné vozidlo, ktoré vrazilo do pouličnej lampy. Po odstránení vozidla spod spadnutej lampy sa jednotka vrátila na základňu.


9. 10. 2020 Slovenský Grob – Jednotke bola hlásená dopravná nehoda osobného automobilu a sanitky v Slovenskom Grobe na Pezinskej ulici, s jednou ľahko zranenou osobou. Po príchode na miesto jednotka poskytla zranenej osobe predlekársku pomoc, vozidlá zabezpečila proti požiaru, vozovku očistila pomocou sorbentu od PHM a vrátila sa na svoju základňu.



9. 10. 2020 Svätý Jur – Jednotke bola nahlásená technická pomoc – znesenie zranenej osoby z neprístupného terénu vo Sv. Jure – Pri Peci. Po príchode na miesto bolo zistené, že sa jednalo o pacientku so zlomeným členkom. Jednotka poskytla zranenej osobe predlekársku pomoc a preniesla ju k RZP. Jednotka sa vrátila na základňu.

Inzercia