LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 31 marca 2020

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 23. 03. 2020 – 29. 03. 2020

 

 

23. 03. 2020 Pezinok
Jednotke bol nahlásený požiar porastu na Lesníckej ulici v Pezinku. Jednotka požiar zlikvidovala a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

26. 03. 2020 Modra – Budmerice
Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda osobného motorového vozidla na ceste medzi Modrou a Budmericami . Na mieste sa nachádzala jedna zranená osoba, ktorej do príchodu RLP poskytli prvú pomoc. Po príjazde RLP na miesto nehody ,zranenú osobu odovzdali do opatery lekára. Jednotka vozidlo zabezpečila proti požiaru a úniku prevádzkových kvapalín. Následne vozidlo odovzdala polícii. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

 

 

27. 03. 2020 Modra
Jednotka bola vyslaná k požiaru v lese vo vinohradoch nad Modrou. Po príchode na miesto sa zistilo, že sa jedná o požiar vinohradníckej búdy. Požiar bol uhasený vysokotlakým prúdom. Na miesto sa dostavila polícia aj Mestská polícia Modra.

 

 

29. 03. 2020 Boldog
Hasičská jednotka bola vyslaná k požiaru ubytovne v obci Boldog pri Senci. Po ceste na zásah bola hasičská jednotka presmerovaná na hasičskú stanicu v Senci na doplnenie stavu, lebo veliteľ zásahu rozhodol, že sily a prostriedky na meste zásahu postačujú.

 

 

29. 03. 2020 Modra Kráľová
Jednotka bola vyslaná k požiaru porastu v obci Modra – Kráľova smer Budmerice. Po príchode na miesto jednotka začala požiar likvidovať jedným vysokotlakým prúdom a genfovakom. Po likvidácii sa jednotka vrátila na svoju základňu.

 

 

 

 

Inzercia