LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov

redaktor tvpk 05 októbra 2020

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku Od 28. 09. 2020 – 04. 09. 2020


30. 09. 2020 Šenkvice – Vištuk

Hasičská jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode medzi obcami Šenkvice a Vištuk. Po príchode na miesto bolo zistené, že sa jedná o dopravnú nehodu jedného osobného motorového vozidla, ktoré vyletelo mimo cesty. Na mieste sa nachádzala jedna zranená osoba v opatere ZZS. Hasičská jednotka zabezpečila vozidlo proti vzniku požiaru a úniku prevádzkových kvapalín. Po zdokumentovaní nehody bolo vozidlo naložené na odťahovú službu a následne sa HJ vrátila na svoju základňu.



02. 10. 2020 Pezinok

Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode troch osobných motorových vozidiel na Bratislavskej ulici v Pezinku. Jednotka na mieste zistila, že vytekajú prevádzkové kvapaliny, ktoré zasypala sorbentom, zaistila vozidlá proti vzniku požiaru. Po odstránení vozidiel z cesty jednotka pozametala vozovku a následne sa vrátila na svoju základňu.



02. 10. 2020 Šenkvice

Jednotka bola vyslaná k spadnutému capovi v odvodňovacej časti nádrže v Šenkviciach pri vodnej nádrži. Po príchode na miesto jednotka zvážila postup pri vytiahnutí capa. Príslušníci zišli k nemu a zviazali mu nohy a vytiahli ho a následne sa vrátili na svoju základňu.



02. 10. 2020 Pezinok

Jednotke bola nahlásená technická výpomoc pre PZ SR pri otváraní bytu na Novomestského ulici v Pezinku. Jednotka po príchode byt otvorila a miesto odovzdala PZ SR a vrátila sa na svoju základňu.



04. 10. 2020 Limbach

Jednotka bola vyslaná k požiaru dreva na Záhradnej 85 v Limbachu. Po príchode na miesto bolo zistené, že sa jedná o požiar záhradného odpadu. Na likvidáciu bol použitý vysokotlaký prúd.

Inzercia