LOADING

Type to search

Hasiči Ostatné Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov

redaktor tvpk 22 júla 2020

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od
13. 07. 2020 – 21. 07. 2020.



14. 07. 2020 Svätý Jur

Jednotka bola vyslaná na preverenie dymenia v Šúrskom lese v katastri obce Svätý Jur. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa jedná o nedovolené spaľovanie a oheň uhasila. Jednotka sa vrátila na svoju
základňu.


14. 07. 2020 Pernek – Pezinská Baba

Jednotka vykonala technickú pomoc pri obci Pernek na ceste na Pezinskú Babu v okrese Malacky, kde vytiahla motocykel z priekopy za zvodidlami po dopravnej nehode. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

17. 07. 2020 Slovenský Grob

Jednotke bol nahlásený požiar garáže s výbuchom v obci Slovenský Grob na Lipovej ulici. Jednotka po
dostavení na miesto zistila ,že sa jedná o spaľovanie drobného odpadu.

18. 07. 2020 Jablonec

Jednotke bol nahlásený požiar smetiaku v obci Jablonec. Príslušníci požiar zlikvidovali jedným vysokotlakým prúdom. Následne sa vrátili na základňu.

18. 07. 2020 Vištuk – Báhoň

Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda osobného motorového vozidla na ceste z Vištuku do Báhoňu. Jednotka na mieste pomohla pri naložení pacientov, zabezpečila vozidlo proti požiaru. Vozidlo odovzdala polícii a vrátila sa na svoju základňu.

18. 07. 2020 Pezinok

Jednotka bola vyslaná k zakliesnenej srne v plote. Jednotka srnu vyslobodila odovzdala poľovníkom a vrátila sa na svoju základňu.

21. 07. 2020 Šenkvice

Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode dvoch os. motorových vozidiel do obce Šenkvice Chorvátska 70. Prieskumom bolo zistené, že sa jedná o čelnú zrážku. Jednotka začala z poskytnutím predlekárskej prvej pomoci, zabezpečila vozidlá proti pohybu a úniku prevádzkových kvapalín. Na miesto prišli RZP, RLP a dopravná polícia. Jednotka asistovala pri naložení zranených a po zdokumentovaní dopravnou políciou sa vrátila na svoju základňu.

21. 07. 2020 Pezinok

Jednotka bola vyslaná k požiaru porastu v Pezinku Starý dvor – Sahara. Po príchode na miesto prieskumom bolo zistené, že sa jedna o miesto po požiari veľkosti 1m2 na ktorom sa nachádzali papiere. Jednotka na dohasenie použila 1x genfovak, miesto skontrolovala a vrátila sa na svoju základňu.

Inzercia