LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov

redaktor tvpk 01 júna 2020

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 25. 05. 2020 – 31. 05. 2020



25. 05. 2020 Modra
Jednotka bola vyslaná na Kostolnú ulicu 3 v Modre k technickej pomoci na otváranie bytu (zabarikádovaný repatriant v karanténnom centre). Po príchode na miesto sa jednotka obliekla do ochranných oblekov / 2x hasiči, 2x polícia, 2x ZZS / následne otvorila byt a odovzdala miesto polícii a ZZS. Repatriant nebol zabarikádovaný ale tvrdo zaspal, nakoľko prišiel z Anglicka pred pár hodinami. Hasičská jednotka sa po dekontaminácií vrátila na svoju základňu.




26. 05. 2020 Modra
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode v Modre na Puškinovu ul. Po príchode na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že auto sa nachádza v priekope a je v ňom zakliesnená osoba. Jednotka zabezpečila vozidlo proti vzniku požiaru, pohybu, osobu vyslobodila pomocou vysokotlakých vankúšov a odovzdala RZP. Po zdokumentovaní DN jednotka miesto odovzdala polícii. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.




26. 05. 2020 Pezinok
Jednotka bola vyslaná na technickú pomoc – otvorenie bytu pre RZP. Jednotka byt otvorila pomocou sady na otvorenie dverí a miesto odovzdala polícii. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.





29. 05. 2020 Modra
Jednotka bola povolaná na odstránenie uvoľneného plechu na budove hotela Modra na Štúrovej ulici v Modre. Na mieste jednotka zistila, že ide o plech na streche hotela, ktorý sa vplyvom vetra uvoľnil a ohrozoval okolie. Jednotka za pomoci výškovej techniky uvoľnený plech odstránila a vrátila sa na svoju základňu.

Inzercia