LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov

redaktor tvpk 04 februára 2020

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 27. 01. 2020 – 02. 02. 2020

 

 

27. 01. 2020 Modra
Jednotke bol nahlásený únik plynu na ulici Podhorská 5 v Modre. Po príchode na miesto zásahu jednotka prieskumom zistila, že sa jedná o únik plynu v priestoroch stúpačky, načo bol zavolaný pracovník SPP. Po príchode pracovníka na miesto zásahu a zmeraní (lokalizácie) uniku bol priestor odovzdaný pracovníkovi SPP. Jednotka sa následne vrátila na svoju základňu.

 

 

 

28. 01. 2020 Vištuk
Jednotke bolo nahlásené dymenie z garáže rodinného domu vo Vištuku. Po príchode na miesto jednotka požiar lokalizovala a následne likvidovala pomocou jedného vysokotlakého prúdu a dvoch C prúdov. Po likvidácii požiaru jednotka odvetrala priestor a spravila prieskum termokamerou, či nie je na mieste udalosti skryté ohnisko. Jednotka sa vrátila na základňu.

 

 

 

28. 01. 2020 Viničné – Senec
Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda Viničné smer Senec. Po príchode na miesto bolo zistené, že sa jedná o auto v priekope bez zranení. Jednotka auto zabezpečila proti požiaru, auto vytiahla z priekopy pomocou navijaku a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

 

30. 01. 2020 Pezinok
Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda na Svätoplukovej ulici v Pezinku. Po príchode na miesto zásahu po vykonaní prieskumu jednotka zistila, že sa jedna o zrážku dvoch motorových vozidiel , pri ktorej bola zranená jedna osoba. Jednotka osobu ošetrila a následne odovzdala RZP. Po zabezpečení vozidiel proti požiaru a pohybu bolo miesto zásahu odovzdané polícii a jednotka sa vrátila na svoju základňu.

Novší článok

Inzercia