LOADING

Type to search

cestovný ruch Projekty Vinohraníctvo Voľný čas Život

Víno pod hviezdami 2020 sa uskutoční 14. a 15. augusta

redaktor tvpk 15 júla 2020

Už 4. ročník podujatia Víno pod hviezdami sa uskutoční tretí augustový piatok a v sobotu (14. a 15. august) v pezinských vinohradoch pod Starou horou.


Tento rok kvôli veľkému záujmu o podujatie a kapacitným obmedzeniam sa rozhodli organizátori urobiť podujatie počas dvoch dní. Na každý deň sa kupujú lístky zvlášť. Pre tých, ktorí už majú lístok zakúpený na sobotu, platí lístok iba na sobotu. Ak chcú prísť aj v piatok, je potrebné zakúpiť si lístok aj na piatok.

Tešiť sa môžete na vyše dvadsať miestnych vinárstiev a kultúrny program v tomto romantickom prostredí. Brány podujatia sa otvoria od 15-stej hodiny a nalievať sa bude až do rána do 01:00.


Predaj bude prebiehať listkovým systémom. Je potrebné si zakúpiť štartovací balík v hodnote 20€. Ten obsahuje pohárik na víno a 10ks degustačných lístkov. Po zakúpení štartovacieho balíka je možné dokúpiť ľubovoľné množstvo degustačných lístkov. Jeden degustačný lístok má hodnotu 0.50€. Balíky a degustačné lístky sa budú predávať na mieste  Vzorky vína aj kúpa fliaš bude možná len za lístky.


Podujatie bude prebiehať za zvýšených hygienických opatrení a počet návštevníkov je tento rok obmedzený.




HUDOBNÝ PROGRAM – 14. 8. 2020 PIATOK

⭐MEDIAL BANANA
⭐LA3NOCUBANO
⭐Ľudová hudba ANDREJA ZÁHORCA
⭐LENKA PIEŠOVÁ & MICHAL DIRER
⭐WET FLOOR

HUDOBNÝ PROGRAM – 15. 8. 2020 SOBOTA

⭐FUNKIEZ
⭐THE YOUNIVERSE
⭐ZUZANA MIKULCOVA
⭐HEADMOVERS
⭐BANGUERRA

Viac informácií, predaj lístkov, program na www.vinopodhviezdami.sk



Zdroj: fb Karpatská muška

Inzercia