LOADING

Type to search

Ostatné Šport

Talentovaná športovkyňa z Pezinka postúpila do medzinárodného semifinále Čokoládová tretra 2020

redaktor tvpk 02 septembra 2020

Nikol Slotíková z ŠK Triatlon Pezinok bude reprezentovať naše mesto 7. septembra v Ostrave.

Čokoládová tretra je medzinárodná bežecká súťaž pre deti vo veku od 6 do 11 rokov, ktorá mala na Slovensku svoju premiéru v roku 2017. Systém súťaže pozostáva z viacerých kôl. Najmenší šprintéri sa môžu na tratiach 100, 200 a 300 metrov kvalifikovať cez krajské kolá do národného finále, odtiaľ na medzinárodné semifinále do Ostravy a najrýchlejších 8 bežcov v každej disciplíne sa zúčastní pretekov v rámci svetoznámeho atletického mítingu Zlatá tretra v Ostrave. 


Mladej triatlonovej nádeji z ŠK Triatlon Pezinok Nikol Slotíkovej sa podarilo postúpiť z krajského kola,  ktoré sa konalo 18.8. na Mladej Garde v Bratislave v oboch disciplínach – 300m beh aj hod vortexom do Slovenského finále, ktoré sa uskutočnilo 1.9. v Košiciach. Z Košíc postupuje do medzinárodného semifinále iba 10 najrýchlejších atlétov v každej disciplíne, čo sa Nikol podarilo v behu 300 metrov.


Medzinárodné semifinále sa uskutoční 7. septembra v Ostrave. Nikol držíme palce a ďakujeme za vzornú a úspešnú reprezentáciu klubu i Mesta Pezinok. 

Inzercia