LOADING

Type to search

Samospráva Život

Špeciálna sekcia na webovej stránke mesta venovaná koronavírusu

redaktor tvpk 09 marca 2020

Vedenie mesta aktívne sleduje aktuálny vývoj a informácie o novom koronavíruse a ochorení COVID-19 a ešte pred potvrdením prvých prípadov ochorenia COVID-19 na území Slovenskej republiky prijalo väčšinu opatrení smerujúcich k prevencii šírenia nákazy týmto novým typom vírusu.

Od 4. marca 2020 sme na zabezpečenie informovanosti obyvateľov Pezinka i občanov zdržujúcich sa na území nášho mesta spustili na webovej stránke mesta špeciálnu sekciu Všetko o novom koronavíruse. V tejto sekcii sú priebežne aktualizované informácie o aktuálnom vývoji situácie na Slovensku aj v Pezinku v súvislosti s novým koronavírusom a ochorením COVID-19, preventívne opatrenia a usmernenia jednotlivých štátnych a samosprávnych orgánov (Ústredný krízový štáb, Ministerstvo vnútra SR, Ministerstvo zdravotníctva SR, Úrad verejného zdravotníctva SR, Ministerstvo školstva, vedy a výskumu SR, Úrad Bratislavského samosprávneho kraja) aj opatrenia a rozhodnutia samotného mesta Pezinok.

Ako sa orientovať v tejto sekcii:

  1. Používatelia stolových počítačov / notebookov: v ľavej hornej časti hlavnej navigácie si volíte medzi jednotlivými položkami – informáciami..
  2. Používatelia mobilných inteligentných telefónov: v ľavej hornej časti rozkliknete hlavnú navigáciu (obr. 1), potom kliknete na šípku pri položke „Všetko o koronavíruse“ (obr. 2) a následne si volíte medzi jednotlivými položkami – informáciami (obr. 3).:

 

Zdroj: https://www.pezinok.sk/

Inzercia