LOADING

Type to search

Život

Slávnostné prijatie jubilantov za rok 2019 a prvý štvrťrok 2020

redaktor tvpk 20 februára 2020

Mesto Pezinok po sprísnení zákona o ochrane osobných údajov, ktorý mestu nedovoľuje posielať pozvánky jubilantom bez ich predchádzajúceho písomného súhlasu, mení spôsob realizácie slávnostného prijatia jubilantov primátorom mesta.

 

Od roku 2020 bude mesto realizovať tieto podujatia štyrikrát ročne – vždy pre jubilantov, ktorí v danom štvrťroku oslávia 80, 85 alebo 90 a viac rokov a zároveň majú trvalý pobyt na území mesta Pezinok. V prvom štvrťroku 2020 mesto zrealizuje aj druhé slávnostné prijatie jubilantov z roku 2019 (prvé slávnostné prijatie týchto jubilantov podľa nového spôsobu sa uskutočnilo 18. decembra 2019).

Slávnostné prijatie jubilantov primátorom mesta Igorom Hianikom sa uskutoční v týchto termínoch:

 

• 25. marca 2020 o 15.00 h v sobášnej sieni Mestského úradu – pre jubilantov, ktorí oslávili 80, 85 alebo 90 a viac rokov v roku 2019

• 15. apríla 2020 o 15.00 h v sobášnej sieni Mestského úradu – pre jubilantov, ktorí oslávia 80, 85 alebo 90 a viac rokov v prvom štvrťroku 2020

 

V tejto súvislosti sa obraciame s verejnou výzvou na samotných jubilantov alebo na ich rodinných príslušníkov, aby osobne, alebo v ich zastúpení rodinní príslušníci, požiadali, že majú záujem o účasť na tomto slávnostnom stretnutí pri príležitosti životného jubilea a zapísanie do kroniky jubilantov mesta Pezinok.

 

Tento záujem je nevyhnutné potvrdiť písomne vyplnením a podpísaním tlačiva – súhlasu so spracovaním osobných údajov.

 

Podpísané tlačivo, ktoré zároveň slúži ako prihláška, je možné odovzdať osobne v kancelárii Evidencie obyvateľstva na prízemí Mestského úradu (kancelária č. P19), alebo poslať poštou (adresa: Evidencia obyvateľstva, Radničné námestie č. 7, 902 14 Pezinok):

• najneskôr do 16. marca 2020 v prípade jubilantov z roku 2019
• najneskôr do 6. apríla 2020 v prípade jubilantov z 1. štvrťroku 2020

 

Rodinní príslušníci môžu prihlásiť aj jubilantov, ktorí sa zo zdravotných dôvodov nedokážu na slávnostné prijatie dostaviť osobne. V tomto prípade ich na slávnostnom prijatí môže zastúpiť rodinný príslušník, alebo deň po slávnostnom prijatí navštívia pracovníci referátu sociálnej starostlivosti jubilantov bývajúcich v rámci Pezinka na ich domácej adrese, resp. na adrese, kde bude jubilant zastihnuteľný – rodinní príslušníci ju môžu uviesť v tlačive (aj táto adresa musí byť v rámci Pezinka, resp. jej mestských častí) a odovzdajú im finančný príspevok mesta k ich životnému jubileu.

 

Všetky ďalšie podrobnosti vrátane tlačiva Súhlas s poskytnutím osobných údajov a ďalších kontaktov na poskytnutie bližších informácií sú k dispozícii v priloženom článku zverejnenom na internetovej stránke mesta.

https://www.pezinok.sk/?yggid=629&id=10148&fbclid=IwAR23xSjJPM2N15_X2Jeqm4CqfSwkvPiF_DRs5EJPmHlIxWAyRG3-nzmFgAc

 

 

Tlačivo Súhlas s poskytnutím osobných údajov nájdete tu:

https://www.pezinok.sk/uploadfiles/File/samosprava/tlaciva/suhlas_so_spracovanim_OU-jubilant.pdf

 

Zdroj: FB Mesto Pezinok

Inzercia