LOADING

Type to search

koronavírus Život

Rúška pre Pezinok – môžete pomôcť dobrovoľníckou prácou

redaktor tvpk 30 marca 2020

K tomu, aby mohla iniciatíva Rúška pre Pezinok pokračovať vo výrobe rúšok pre ďalších Pezinčanov,  pomôžu šikovné ruky ďalších dobrovoľníkov. Preto budeme veľmi radi, ak sa pripoja aj ďalší – hoc i len na 2 hodiny dobrovoľníckej práce.

Prihlásiť sa môžete prostredníctvom online tabuľky, ktorá je dostupná v tomto odkaze: https://bit.ly/3acfxWg. Každý dobrovoľník si v nej vyberie hárok s konkrétnym dátumom, v ňom si zvolil hodinový interval aj druh najviac vyhovujúcej práce.

Okrem online formulára sa môžete prihlasovať aj telefonicky v pracovných dňoch od 9.00 do 12.00 h na telefónnom čísle 033/6901 191. Koordinátorkou projektu, ktorá má na starosti aj telefonické prihlasovanie dobrovoľníkov, je Denisa Kovácsová.

Všetkých dobrovoľníkov, ktorí chcú pomôcť so šitím prosíme, aby si so sebou priniesli vlastný šijací jednoihlový stroj a nožničky na odstrih nití. Máme ale aj 3 stroje navyše, takže prihlásiť sa môže aj ten, kto chce šiť, ale nemá stroj. A keďže sme prešli na novú technológiu výroby rúšok, dobrovoľníci, ktorí chcú pomôcť pri inej fáze výroby, si už so sebou nemusia nosiť žiadne ďalšie pomôcky.

Všetky ďalšie podrobnosti a informácie o iniciatíve Rúška pre Pezinok nájdete na špeciálnej facebook stránke: https://www.facebook.com/ruskaprepezinok/

Vopred ďakujeme všetkým, ktorí v tejto iniciatíve pomáhajú alebo pomôžu akoukoľvek formou!

 

Inzercia