LOADING

Type to search

koronavírus Život

Finančná zbierka pre ľudí z Pezinka

redaktor tvpk 24 apríla 2020

Aj v čase pandémie koronavírusu žijú medzi nami sociálne znevýhodnené skupiny obyvateľov odkázané na pomoc nás druhých. V súčasnej náročnej dobe, kedy má naša ekonomika problémy a veľa prevádzok musí byť kvôli pandémii zatvorených, majú títo ľudia ešte ťažšiu životnú situáciu, pretože mnohí z nich nemôžu pracovať.

V tejto súvislosti pripravili pracovníci referátu sociálnej starostlivosti Mestského úradu v Pezinku v spolupráci s mimovládnou neziskovou organizáciou Úsmev ako dar finančnú zbierku pre ľudí v núdzi z Pezinka.

Pomôcť sociálne znevýhodneným Pezinčanom môžete poukázaním finančného príspevku na transparentný účet neziskovej organizácie Úsmev ako dar.

Číslo účtu:
SK 93 3100 0000 0040 4002 9105
Variabilný symbol (VS): 2222
Poznámka: Ludia v nudzi

Uvedenie variabilného symbolu „2222“ je veľmi dôležité. Vďaka nemu budú naši kolegovia z nadácie Úsmev ako dar vedieť, ktoré konkrétne príspevky majú poukázať k nám do Pezinka.

Vyzbierané financie použijeme na nákup potravín a hygienických potrieb pre osamelé matky, osamelých dôchodcov, ľudí bez domova a inak sociálne znevýhodnených Pezinčanov.

Nemusia to byť veľké čiastky, pomôže nám aj malý symbolický príspevok. V mene ľudí v núdzi z Pezinka ďakujeme za každé jedno euro.

Inzercia