LOADING

Type to search

Aktuálne Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov vo vianočnom období

redaktor tvpk 02 januára 2019

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 24. 12. – 30. 12. 2018

24. 12. 2018 Píla
Hasičská jednotka bola vyslaná k spadnutému stromu na chatu v obci Píla. Hasičská jednotka v spolupráci z DHZO Častá, strom postupne spílila a vrátila sa na svoju základňu.

24. 12. 2018 Pezinok
Hasičská jednotka bola vyslaná k spadnutému stromu na ceste z Pezinka na Pezinskú Babu. Po príchode na miesto bolo prieskumom zistené, že sa jedná o spadnutý strom, ktorý blokuje celú šírku vozovky. Po jeho odstránení bola cesta sprejazdnená a hasičská jednotka sa vrátila na základňu.

26. 12. 2018 Pezinok
Hasičská jednotka bola vyslaná ku požiaru kontajnera a prístrešku na Cajlanskej ulici v Pezinku. Po príchode na miesto jednotka požiarovisko zlikvidovala jedným vysokotlakým prúdom a vrátila sa na svoju základňu.

27. 12. 2018 Pezinok – Slovenský Grob
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode dvoch mot. vozidiel do Grinavy smer Slovenský Grob. Po príchode na miesto bolo prieskumom zistené, že sa jedná o dopravnú nehodu 2 osobných mot. vozidiel bez zranení. Jednotka zamedzila úniku prevádzkových kvapalín a vytečené kvapaliny posypala sorbentom. Po zadokumentovaní nehody políciou jednotka vozidlá odtlačila mimo križovatku, pozametala vozovku, sprejazdnila cestu a miesto nehody bolo odovzdané polícii. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

Inzercia