LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 24 júna 2019

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 17. 06. 2019 – 23. 06. 02.2019

 

 

17. 06. 2019 Pezinok – Jednotka bola vyslaná k požiaru rod. domu (strechy od elektriky ) počas jazdy na požiar bola jednotka oboznámená, že majiteľke sa požiar podaril uhasiť tak, nebolo treba vysielať 2. stroj, následne prvý stroj pokračoval k overeniu uhaseného požiaru. Po overení požiaru jednotka sa vrátila na svoju základňu.

 

 

18. 06. 2019 Modra – Jednotka bola vyslaná na otváranie rodinného domu na Zochovej ul. v Modre, po príchode na miesto jednotka dom otvorila za pomoci rebríka, po ktorom vyšiel príslušník na strechu a do domu vošiel cez strešné okno a dom otvoril. Miesto odovzdali polícii a vrátili sa na svoju základňu.

 

 

21. 06. 2019 Pezinok – Jednotke bol nahlásený výjazd k požiaru osobného motorového vozidla na Cajlanskej ulici číslo 66 v Pezinku. Po príchode bolo zistené, že išlo o zahorenie motorového priestoru vozidla. Jednotka požiar uhasila a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

21. 06. 2019 Svätý Jur – Jednotke bol nahlásený požiar na ulici Žabky vo Svätom Juri. Po príchode na miesto jednotka prieskumom
zistila, že ide o požiar chemických látok vo veľkokapacitnom kontajneri. Jednotka po likvidácií požiaru a odovzdaní miesta požiaru osobám zodpovedným za kontajner odišla na svoju základňu.

 

22. 06. 2019 Pezinok – Jednotka bola vyslaná do mesta Pezinok na Moyzesovu ul. k odčerpávaniu zatopeného bytového domu. Po
príchode na miesto jednotka zistila, že bola upchatý odtok zo strechy, ktorý do príchodu jednotky majitelia domu vyčistili. Jednotka sa po dôkladnom zhodnotení situácie vrátila na svoju základňu.

 

 

23. 06. 2019 Pezinská Baba – Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode na Pezinskej Babe. Jednotka po dostavený na miesto zistila, , že sa jedná o nehodu dvoch osobných motorových vozidiel. Účastníci dopravnej nehody boli bez zranenia. Jednotka vozidlo zabezpečila, počkala na políciu a odišla na svoju základňu.

Inzercia