LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 11 júna 2019

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 03. 06. 2019 – 09. 06. 2019

 

 

03. 06. 2019 Pezinok – jednotka bola vyslaná k uzamknutej pivnici, kde sa nachádzala staršia žena s dieťaťom. Jednotka vytiahla zo zámku zalomený kľúč náradím zo zámočníckeho kufra a náhradným kľúčom dvere otvorila. Žena aj dieťa boli v poriadku. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

 

 

03. 06. 2019 Pezinok – Jednotka bola vyslaná k odchytu bodavého hmyzu. Na mieste bolo zistené, že sa jedná o včely na strome pred vchodom do bytového domu. Na miesto bol povolaný včelár. Do jeho príchodu jednotka zabezpečovala okolie. Po jeho príchode mu asistovala pri odchyte. Po odstránení včiel sa jednotka vrátila na základňu.

 

 

 

04. 06. 2019 Pezinok – Jednotka bola vyslaná na požiar trávy na adresu Dona Sandtnera 13, Pezinok. Po príchode na miesto požiar lokalizovala a neskôr zlikvidovala, následne sa vrátila na základňu.

 

 

05. 06. 2019 Pezinská Baba – Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode motocyklistu na Pezinskej Babe. Po príchode na miesto jednotka skontrolovala účastníka nehody, zabezpečila vozidlo proti vzniku požiaru. Miesto odovzdala polícii a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

08. 06. 2019 Pezinok – Jednotke bol nahlásený požiar rodinného domu v Pezinku na Jesenského ulici. Na miesto boli vyslané 2 jednotky z Pezinka a jedna jednotka z Bratislavy. Po príchode na miesto jednotka požiar lokalizovala a následne likvidovala 2 prúdmi. Na miesto sa dostavil aj zisťovateľ požiaru. Jednotky sa vrátili na základňu.

 

 

09. 06. 2019 Pezinská Baba – Jednotka bola vyslaná k požiaru osobného motorového vozidla na Pezinskej Babe. Do príchodu jednotky sa majiteľ snažil vozidlo hasiť 2x RHP. Jednotka použila 1x vysokotlak a následne nato odpojila akumulátor. Majiteľ si zabezpečil odťah vozidla a jednotka sa vrátila na svoju základňu.

Inzercia