LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 12 februára 2019

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 04 . 02. 2019 – 17. 02. 2019

 

04. 02. 2019 Pezinská Baba
Jednotka bola vyslaná k padnutému stromu na ceste smer Pezinská Baba. Jednotka strom odstránila a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

05. 02. 2019 Šenkvice – Modra
Jednotke bol nahlásený požiar autobusu medzi Šenkvicami a Modrou. Po príchode na miesto bolo zistené, že sa jednalo o zablokované brzdy na pravej strane. Jednotka brzdu schladila a po poučení vodiča sa vrátila na svoju základňu.

 

 

05. 02. 2019 Slovenský Grob – Chorvátsky Grob
Jednotke bol nahlásený požiar pneumatík pri ceste medzi Slovenským Grogom a Chorvátskym Grobom. Po príchode na miesto udalosti jednotka požiar uhasila a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

06. 02. 2019 Limbach
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode na Fajgalskáj ceste smer Limbachu. Po príchode na miesto jednotka prieskumom zistila, že auto sa nachádza na streche, vodiča z auta vyslobodili a odovzdali do rúk RZP. Vozidlo pomocou navijaku vytiahli na cestu a vrátili sa na svoju základňu.

 

 

07. 02. 2019 Modra
Hasičská jednotka bola vyslaná k požiaru osobného motorového vozidla v Modre. Po príchode na miesto bolo zistené, že sa jedná o požiar osobného motorového vozidla, na lokalizáciu bol nasadený vysokotlaký prúd. Na miesto sa dostavila polícia. Po zlikvidovaní požiaru sa jednotka vrátila na svoju základňu.

 

 

08. 02. 2019 Pezinok
Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda v Kučišdorfskej doline v Pezinku. Po príchode na miesto bolo zistené, že vozidlo sa nachádza mimo vozovky v kríkoch. Jednotka poskytla zraneným osobám predlekársku pomoc a následne zabezpečila vozidlo proti požiaru. Jednotka sa vrátila na základňu.

 

 

09. 02. 2019 Zochova Chata
Jednotka bola vyslaná k technickej asistencii ZZS na Zochovej Chate (pomoc pri prevoze osoby). Jednotka prišla na miesto na pásovej štvorkolke, pacienta zastabilizovala naložila na nosidla Kongo a zviezla ku sanitke ,pacient bol odvezení RLP do nemocnice ,jednotka sa vrátila na základňu.

 

 

09. 02. 2019 Senec

Jednotka bola vyslaná k technickému zásahu – únik plynu v Senci , ul. SNP – bytový dom.  Jednotka po príchode merala výskyt plynu analyzátorom. Na miesto sa dostavila poruchová  služba SPP, po skontrolovaní bytových a nebytových vchodoch 10,12,14 sa jednotka vrátila na základňu.

Inzercia