LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 21 januára 2019

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 14. 01. 2019 – 20. 01 2019

14. 01. 2019 Vinosady
Jednotke bol nahlásený zatopený pivničný priestor v obci Vinosady. Na odčerpanie bolo použite elektrické kalové čerpadlo, po odčerpaní sa jednotka vrátila na svoju základňu.

 

14. 01. 2019 Pezinok
Jednotke bol nahlásený uvoľnení plech na streche prístavby rodinného domu na Cajlánskej ul. v Pezinku. Jednotka po príchode plech zo strechy odstránila a zabezpečila. Následne sa vrátila na svoju základňu.

 

14. 01. 2019 Viničné – Senec
Jednotke bol nahlásený spadnutý reklamný pútač na ceste medzi Viničným a Sencom. Jednotka pútač odstránila a vrátila sa na svoju základňu.

 

15. 01. 2019 Svätý Jur
Jednotke bol nahlásený požiar lokomotívy na železničnej stanici – Svätý Jur. Po príchode na miesto jednotka vykonala prieskum, požiar lokalizovala a následne zlikvidovala. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

 

18. 01. 2019 Kučišdorfská dolina Pezinok
Jednotke bol nahlásený výjazd – technická pomoc. Jednalo sa o ohrozujúci strom ponad hlavnú cestu. Po príchode bolo zistené prieskumom , že sa jedná o strom, ktorý visí nad cestou zaseknutý o druhý strom ponad telekomunikačným káblom. Jednotka na bezpečné odstránenie stromu vyrozumela aj lesnú správu. Nakoľko sa nevedelo presne určiť komu patria, pravdepodobne telekomunikačné káble, jednotka sa vrátila na svoju základňu a telefonicky sa dohodla s operačným strediskom na ďalšom postupe.

 

20. 01. 2019 Modra – Harmónia
Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda medzi Modrou a Harmóniou. Jednalo sa o zrážku troch osobných motorových vozidiel. Jednotka pomohla pri ošetrení zranených osôb, urobila protipožiarne opatrenia na vozidlách, regulovala dopravu do príchodu polície. Po zdokumentovaní nehody políciou jednotka vyčistila
vozovku od prevádzkových kvapalín. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

Inzercia